Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

7accents organitza el primer debat entre els caps de llista per Lleida al Congrés dels Diputats

Tindrà lloc aquest divendres 10 de juny de les 19.00 a les 20.00 hores al CaixaForum Lleida i es podrà veure en directe per Internet a www.7accents.cat i www.dponent.tv

debat electoral, 7accents
Cartell d'El primer deba7'.
L'empresa 7accents, amb la col·laboració de la televisió per Internet dponent TV, l'Associació de Mitjans d'Informació i Comunicació (AMIC) i CaixaForum Lleida, organitza el primer debat entre els caps de llista per Lleida al Congrés dels Diputats. Així, doncs, Xavier Eritja (Esquerra Republicana de Catalunya), Jaume Moya (En Comú Podem), José Ignacio Llorens (Partit Popular), Mònica Lafuente (Partit Socialista de Catalunya), Toni Postius (Convergència) i Óscar Uceda (Ciutadans) participaran en El primer deba7, que tindrà lloc aquest divendres 10 de juny de les 19.00 a les 20.00 hores al CaixaForum Lleida. Per accedir a la sala d'actes cal enviar un correu electrònic a comercial@7accents.cat amb el nom de les persones que hi assistiran. També es podrà veure en directe per Internet a www.7accents.cat i www.dponent.tv.

El debat serà moderat pel director de 7accents, Gerard Martínez, i comptarà amb el suport del periodista Joan Rosinach i de l'humorista gràfic Jordi Balasch. L'equip tècnic estarà format pel personal audiovisual de 7accents i dponent TV.

El programa El primer debat està patrocinat per Fauria Assessors Fiscals, Lara & Oliver Advocades, Nexus Group, Kiwisac i Cromm Perruqueria.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat