Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

L'Ajuntament de Lleida sanciona amb 1.000 euros la discoteca Biloba per fer obres sense autorització

La Paeria constata que s'estaven duent a terme treballs al marge de la tanca perimetral per a la qual els promotors sí tenen permís

discoteca, Biloba, obres, solar, operaris,
Operaris duent a terme obres sense autorització a l'interior del solar on s'aixeca la discoteca Biloba de Lleida. (Foto: ACN)
L'Ajuntament de Lleida ha obert dos expedients a la discoteca Biloba després que els tècnics municipals constatessin que s'estaven duent a terme obres sense la llicència necessària a l'interior del solar on s'aixeca el complex. D'una banda, la Paeria ha decidit multar el complex d'oci nocturn amb 1.000 euros per incomplir la suspensió d'obres dictada al març passat mitjançant un decret d'alcaldia i, de l'altra, ha obert un expedient de suspensió provisional de les obres a la tanca perimetral del recinte per no ajustar-se els treballs que s'hi estaven fent amb l'autorització per a la qual els promotors sí disposaven de llicència per a obres menors. 


Els promotors de Biloba confien poder disposar en breu de la llicència per a obres majors i d'activitat per poder reprendre les obres un cop la Paeria resolgui l'expedient. Des del Comú de Lleida asseguren que existeix una instrucció de la Generalitat per a aquest tipus d'instal·lacions que s'estaria incomplint ja que, segons el Comú de Lleida, el futur complex d'oci nocturn estaria dins del perímetre de seguretat de l'empresa d'emmagatzematge d'hidrocarburs que hi ha a prop de la nova discoteca i, per tant, no es podria ubicar on s'està construint. Els promotors ho neguen i asseguren que disposen de documentació que indica que els terrenys estan afectats únicament com a zona d'avís en el pla d'autoprotecció de l'empresa d'hidrocarburs, fet que permetria que hi pogués haver la discoteca, de la mateixa manera que ja hi ha un restaurant, oficines i pistes de pàdel.

De totes maneres, Biloba segueix venent entrades per a l'actuació que està previst que hi ofereixi la cantant Malú el pròxim 22 de juliol tot i que els promotors del projecte, en què preveuen invertir uns 1,8 milions d'euros, confien poder estrenar la nova discoteca abans d'aquella data. Fins que no disposin de tots els permisos pertinents, però, no volen concretar una data per a l'obertura del complex d'oci nocturn, que de moment només obriria com a discoteca d'estiu amb una capacitat molt inferior a les 3.900 persones que podrà encabir la discoteca un cop s'acabin la totalitat de les obres, amb la construcció d'una sala per acollir concerts, entre d'altres espais.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat