Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Idiakez: “Jugar contra un equip que està a la zona baixa és una arma de doble fil”

El Lleida Esportiu rep el diumenge, a les 12.00 hores, el cuer de la Lliga, l’Atlético Baleares, encara que el tècnic dels lleidatans adverteix que serà un partit igualat

Imanol Idiakez,Lleida Esportiu,futbol,Camp d'Esports,roda de premsa
Imanol Idiakez, durant una roda de premsa, (Foto: Arxiu)
Primer contra últim. El destí ha volgut que el diumenge, a les 12.00 hores, el líder, el Lleida Esportiu, rebi al Camp d’Esports el cuer de la Lliga, l’Atlético Baleares. “Jugar contra un equip que està a la zona baixa és un arma de doble fil, ja que és capaç del que sigui per guanyar, però amb una dinàmica negativa, pot encaixar els cops pitjor. Intentarem que el partit tingui bon ritme i que nosaltres mantinguem la línia que tenim a casa. Però un equip així arribarà molt concentrat i la dificultat augmentarà”, ha explicat l’entrenador dels lleidatans, Imanol Idiakez.

Les precaucions sóns altes, ja que, tal com ha recordat Idiakez, “tret de dos partits que ha perdut per més de dos gols, la resta ha guanyat, ha empatat o ha caigut per només un gol”. Per aquesta raó, ha apuntat que, “encara que ha entrat en una dinàmica negativa, esperem un partit igualat, com la resta”. En definitiva, aquest es pot considerar un enfrontament trampa “si no estàs preparat i t’equivoques en el plantejament de com afrontar-ho”. Però els blaus estan mentalitzats que serà un xoc difícil malgrat la classificació del rival.

Respecte del que es trobaran els lleidatans sobre el terreny de joc, el preparador ha apuntat que l’estil de joc de l’Atlético Baleares “és una incògnita”, perquè ho ha provat diferents estils: “Hem de tenir en compte les possibilitats i ser fidels a nosaltres mateixos”. I es que, sumar els tres punts és vital, ja que en la part alta de la taula hi ha enfrontaments directes. “Seria un pas important”, ha dit el tècnic. Per tot això, el fet de jugar al Camp d’Esports té més rellevància, ja que “a casa ens sentim forts i és una bona setmana per al club. Entre tots hem de tirar endavant un partit que ens permetrà seguir a la part alta de la classificació”.

Pel que fa a les baixes, el cos tècnic està pendent de l’evolució de Salva i, per tant, és dubte per entrar a la convocatòria que farà l’entrenador del conjunt lleidatà. “Cada jugador que no estigui modifica a la resta pels seus comportaments, ja que no hi ha dos futbolistes iguals. Però la intenció serà la mateixa que la de cada setmana”, ha puntualitzat Idiakez.

El Lleida Esportiu supera els tres mil socis-abonats

El Lleida Esportiu ha superat la xifra dels tres milers de socis, situant el llistó en els 3.078 abonats, 453 més que a la finalització de la temporada passada, rècord de la història del club des de la seva refundació. El recompte, amb data del passat divendres 31 d’octubre, registra fins a 677 altes noves, més d’una cinquena part de la massa social actual, mentre que 2.401 persones han renovat el seu carnet. Al seu torn, dels 2.625 abonaments del curs anterior, 224 resten pendents de retirar.

El president de l’entitat de la Terra Ferma, Albert Esteve, ha qualificat d’“èxit rotund” la fita assolida i ha recalcat que la dimensió social del club, a banda d’adquirir la categoria d’“extraordinària”, és el “reflex fidel del projecte que pretén encarnar la institució”, com un dels actius de valor “tant de la ciutat com d’arreu de la província”. A més, el màxim mandatari blau ha expressat que la marca resulta “sinònima del sentiment que mou als lleidatans”, a qui ha agraït el “suport significatiu” que han demostrat amb aquesta consecució.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat