Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Manso fa la darrera classe del curs a la UdL convençuda que ha complert l'objectiu de donar l'assignatura

La subdelegada del Govern espanyol a Lleida afirma que s'ha sentit molt recolzada pel rector i el seu equip ja que amb l'ocupació del Rectorat l'han acompanyat a fer les classes

Inma Manso, N-240, obres, rotonda
La subdelegada del Govern espanyol a Lleida, Inma Manso, ha fet aquestes declaracions en la visita a la rotonda de Margalef, a l'N-240. (Foto: ACN)
La subdelegada del Govern espanyol a Lleida i professora de la llicenciatura de Comunicació Audiovisual i Periodisme a la UdL, Inma Manso farà aquest dimarts a la tarda la seva darrera classe del curs i ha assegurat que està convençuda que ha complert amb el seu objectiu de poder donar i rebre per part dels alumnes l'assignatura que imparteix, Gestió del Coneixement. Això, tot i la polèmica per l'ocupació del despatx del rector des del passat 17 maig per part d'un grup d'alumnes i també joves de fora la Universitat contraris amb la seva presència en la docència del centre lleidatà. Manso remarcat que després dels incidents amb els Mossos i els agents de seguretat privada, les darreres setmanes s'ha sentit acompanyada pel rector i el seu equip, ja que quan ha anat a fer classe dos o tres vicerectors l'han acompanyat a l'entrada i la sortida.


Quan va començar tota la polèmica per les protestes contra el fet que la subdelegada del Govern espanyol a Lleida fes classe a la UdL, Inma Manso es va marcar l'objectiu que els alumnes ''no perdessin el dret a tenir classe ja que alguns d'ells treballen per pagar-se els estudis i aquesta va ser la meva prioritat''. En aquest sentit, Manso ha dit sentir-se molt recolzada pel rector i el seu equip, primer perquè després de l'incident de l'abril, quan uns manifestants van interrompre a la seva classe per protestar contra la política del PP respecte a la crisi dels refugiats, es va decidir posar seguretat privada i també dels Mossos quan ella fes classe.

Va ser precisament això el que va motivar la protesta del 17 de maig que ha acabat amb una tancada que encara dura per part d'alguns estudiants i joves al despatx del rector. Des d'aleshores Manso no ha deixat de fer classe tot i que el primer dia després dels incidents es va traslladar al campus de Cappont. Ara, cada vegada que ha anat a fer classe, els dilluns i els dimarts, ha estat acompanyada per vicerectors a l'entrada i la sortida del Rectorat i fora de la universitat disposa d'una escorta format per agents de la policia espanyola.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Del local al global

Publicitat
Publicitat