Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La marea blava triomfa a Barakaldo

Uns 300 aficionats van acompanyar el Lleida Esportiu a Barakaldo per presenciar el passi a la segona ronda de la fase d’ascens. Reviu la seva experiència en terres basques

aficionats, Lleida Esportiu, Barakaldo, Nuevo Lasesarre
Aficionats del Lleida, molts d’ells de la Penya Molo Esportiu, abans del partit al Nuevo Lasesarre. (Foto: Jordi Echevarria)
Tot just són les set del matí, però la il·lusió pot més que la son i la mandra de llevar-se tan d’hora un diumenge. El Lleida Esportiu es juga a Barakaldo l’accés a la segona eliminatòria del play-off d’ascens i els aficionats blaus no pensem deixar sol el nostre equip. Són molts els que viatjaran a terres biscaïnes amb els seus vehicles particulars. Fins i tot en un Seat 600, com és el cas de l’Antonio Martín i el Francesc Falcón. Altres, però, preferim no haver de conduir i optem per desplaçar-nos en els autocars organitzats per les penyes del club. Enguany l’entitat del Camp d’Esports ha deixat en mans de l’afició l’organització del desplaçament i aquesta, com no podia ser d’una altra manera, ha demostrat estar a l’alçada de les circumstàncies. I és que tant els Rudes Lleida com la Penya Molo Esportiu han omplert els seus respectius autocars. En aquest darrer viatja qui escriu aquestes línies, compartint amb una cinquantena de passatgers més l’honor de formar part del primer autocar organitzat pel col·lectiu en les seves tres temporades d’existència. “Com a penya crec que ens hem d’implicar en moments com aquest i per això vaig proposar muntar un autocar per acompanyar l’equip a Barakaldo”, explica Silvia Hoyas, una dels membres fundacionals de la Penya Molo Esportiu. “El primer que vam fer va ser parlar amb el club per no solapar-nos. Ells ens van dir que no tenien intenció d’organitzar el desplaçament però que ens ajudarien en la difusió i ens cedirien les instal·lacions”, detalla. 


Clica aquí per seguir llegint aquest reportatge per tan sols 0,25 €.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat