Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Els actes vandàlics prenen la nit lleidatana

Les façanes del diari 'Segre' i la delegació de TV3 a Lleida s'han despertat amb pintades i ous trencats i la seu de Ciutadans ha estat apedregada la mateixa nit

pedres, Ciutadans,
Imatge de les pedres llançades a les finestres de la seu de C's. (Foto: Ciutadans)
La façana del diari Segre i la delegació de TV3 a Lleida han aparegut aquest matí plenes de taques fruit del llançament d'ous i pintura. D'altra banda, la seu de Ciutadans (C's) a Lleida ha estat apedregada aquesta matinada, segons denuncia la formació.


L'atac vandàlic contra el diari Segre i la delegació de TV3 s'ha produït l'endemà de l'enfrontament entre els ocupes del Rectorat, els periodistes i el personal de la UdL. Segons explicaven persones properes als fets, a un càmera de TV3 li van tapar el cap amb una jaqueta i el fotògraf de Segre va ser empentejat i ruixat amb un líquid negre.

Aquests no són els únics atacs vandàlics a Lleida, ja que la seu de C's a Lleida s'ha despertat amb vidres trencats fruit del llançament de pedres contra les finestres. El diputat i número u, Jorge Soler, ha lamentat "l'atac a la seu del partit al municipi" i ha condemnat "les amenaces, les coaccions i la violència en totes les seves formes". "La il·lusió sempre és més forta que la por", ha assegurat. També ha explicat que es tracta del quart atac a la seu del grup i durant el matí faran la denúncia pertinent.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Del local al global

Publicitat
Publicitat