Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

L’Assemblea de Lletres de la UdL desocupa el despatx del rector

L’entitat assegura que l’acció ha estat “un triomf” però que “ja no donarà més fruits” i seguirà lluitant “paral·lelament” amb un altre 'modus operandi'

estudiants, Rectorat, Universitat de Lleida
Imatge dels estudiants ocupant el despatx del rector. (Foto: Arxiu)
L’Assemblea de Lletres de la Universitat de Lleida (UdL) ha anunciat que es desmarca “completament” de l'ocupació del despatx del rector. 

En un comunicat han anunciat que l’acció ha estat “un triomf” per als membres de l’Assemblea i que “ja no donarà més fruits”. Per això, han arribat a la conclusió que cal “canviar la mesura de pressió”. Els membres de l’Assemblea admeten que l’objectiu principal no s’ha aconseguit i ho atribueixen a una manca de voluntat de consens de l’equip de govern. En aquest sentit, amb la desocupació volen denunciar la seva “incapacitat” per reconèixer errors en la gestió del conflicte sobre la professora Inma Mansó.
 
Finalment, remarquen que, al seu parer, l'ocupació “segueix sent legitima” perquè la seva causa “és justa”. L’Assemblea, però, seguirà lluitant “paral·lelament” amb un altre 'modus operandi'.

Comentaris

  • No sols els estudiants tenen dret a queixar-se, sinó que ho hauria de fer la societat. No hauria de ser compatible que una Delegada del Govern continuï exercint de professora, ocupant un lloc de treball que podria exercir un altre, com a mínim, amb més temps que ella (per no entrar en qüestions de qualitat com apuntaven les queixes).
    La culpa és, en primer lloc, del departament de la universitat que va aprovar la seva docència. I segona,... Llegir més

5 -10 -20 -tots
1


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat