Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Endesa millora part de la xarxa de baixa tensió a Fulleda i reforça el servei a la comarca de les Garrigues

La companyia ha instal·lat un nou sistema de línia trenada, que també permet minimitzar-ne l'impacte visual

Endesa, Fulleda, cablejat, subministrament elèctric,
Imatge del nou cablejat de tipologia trenada que Endesa ha instal·lat a Fulleda per millorar el subministrament elèctric als veïns del municipi. (Foto: ACN)
Endesa ha finalitzat els treballs de renovació d'un tram de línia elèctrica aèria de baixa tensió al municipi de Fulleda, a les Garrigues, amb l'objectiu millorar la qualitat i continuïtat del servei als clients d'aquesta població.

Els treballs, en els quals la companyia ha invertit prop de 4.000 euros, han consistit en la substitució d'un tram de cable convencional, de 416 metres de llargada, per un de nou i de tipologia trenada. L'actuació ha suposat una reducció important de les mides i de l'amplitud física de la línia, alhora que dota el municipi d'una renovada xarxa més robusta i resistent als fenòmens meteorològics adversos, ja que les tres fases es mantenen unides, però aïllades, evitant contactes no desitjats per culpa del vent o d'altres agressions externes. Igualment, també s'ha aconseguit una notable millora en la integració de la infraestructura en l'entorn urbà.
 
Els treballs formen part del conjunt d'actuacions que Endesa porta a terme a la comarca de les Garrigues per millorar les infraestructures i reforçar el funcionament del servei als clients de la companyia de la plana de Lleida.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Del local al global

Publicitat
Publicitat