Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Neix Slow Shop Lleida per fomentar el consum local, l’emprenedoria i la singularitat

La nova associació de professionals del comerç disposa ja de 26 establiments i serveis

Slow Shop Lleida, presentació, adoberies
Imatge de la presentació de l'Slow Shop Lleida a les adoberies de Lleida. (Foto: Ajuntament de Lleida)
Lleida disposa d'una nova associació de professionals del comerç, Slow Shop Lleida. L’entitat, que ja disposa de 26 comerços i serveis, pretén fomentar el consum local, l’emprenedoria, la singularitat i el talent professional. El tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat, del Comerç i del Turisme, Rafel Peris, ha assistit a l’acte de presentació de l’associació, que s’ha fet a les adoberies de Lleida.

La presidenta d'Slow Shop Lleida, Juliana Fernandes, ha explicat que és una associació independent que vol enfortir el teixit comercial i crear sinergies entre professionals. Entre els seus objectius també hi ha secundar la conciliació familiar i laboral a partir d’alternatives als horaris comercials. A més, promou el consum responsable i el comerç just, la col·laboració i l’intercanvi, sabent que la innovació passa per sumar coneixements i experiència.

El tinent d’alcalde ha afirmat que des de la Paeria es continuarà donant suport perquè l’entitat creixi i es consolidi. Peris ha posat en relleu el simbolisme del lloc que s’ha triat per fer la presentació, donat que les adoberies de Lleida, construïdes els segles XIII i XIV, van ser una activitat econòmica important a l’època medieval i el producte adober de Lleida era conegut arreu. Així, ha afegit que espera que la prosperitat de les adoberies també es faci palesa en la nova associació.

Diversos regidors de l’Ajuntament han assistit a l’acte, amb la participació d’una representació dels comerços i serveis associats, així com del teixit comercial de la ciutat. La cap de secció de Patrimoni Cultural Històric Artístic de la Paeria, Anna Oliver, ha explicat breument als assistents la història de les adoberies.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Admirat Josep

Se7opinions

Publicitat
Publicitat