Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

ERC, Crida i Comú denuncien poc interès del govern municipal per tirar endavant el Consell Editorial

Des de la seva constitució, el passat 8 de febrer, només s’ha reunit en dues ocasions tot i acordar-se que tindria una periodicitat mensual

Consell Editorial, La Paeria, Ajuntament de Lleida, José Crespín
Primera (i penúltima) i reunió del Consell Editorial. (Foto: Arxiu)
Els grups municipals d’Esquerra Republicana de Catalunya-Avancem, la Crida per Lleida-CUP i el Comú de Lleida denuncien que el govern municipal està posant pals a les rodes al funcionament del Consell Editorial. Així mateix, reclamen seriositat i celeritat per fer d’aquest òrgan una eina útil de gestió i planificació de la comunicació de l’Ajuntament de Lleida cap a la ciutadania amb l’objectiu de garantir-ne la transparència, la pluralitat i el servei públic. 


ERC-Avancem, Crida per Lleida-CUP i el Comú lamenten que, després d’un any de mandat, el Consell Editorial encara no hagi començat a treballar a causa de reiterats incompliments del calendari, anul·lacions de reunions i manca de documentació. De fet, recorden que des de la seva constitució, el passat 8 de febrer, el Consell Editorial només s’ha reunit en dues ocasions tot i que es va acordar que tindria una periodicitat mensual.
 
Per aquests grups, això demostra una manca d’interès real de l’equip de govern per tirar endavant aquest òrgan assessor que, segons el cartipàs, ha de definir les polítiques de comunicació de l’Ajuntament de Lleida.
 
Els tres grups faran un prec conjunt en el proper ple de la Paeria demanant a l’equip de govern rigor, formalitat i facilitat per treballar amb llibertat, per respecte als membres del Consell Editorial -periodistes professionals que representen els diferents grups municipals de la Paeria- i a la ciutadania.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fruita amb injustícia social

Se7opinions

Publicitat
Publicitat