Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La Paeria incrementa en un 3,87% els ajuts a associacions veïnals i cases regionals

L’import global de les ajudes és de 167.755 euros, una quantitat que l’alcalde, Àngel Ros, s’ha compromès, “com a mínim, a repetir” en els pressupostos de l'any vinent

La Paeria, convenis, col·laboració, Ajuntament, Àngel Ros
Moment de la signatura d'uns dels convenis. (Foto: Òscar Buetas)
El Saló de Plens de la Paeria de Lleida ha acollit avui l’acte anual de signatura de convenis de col·laboració amb les associacions de veïns de Lleida i cases regionals. Cal destacar que hi ha hagut un petit increment del 3,87% en les percepcions d’aquests convenis respecte de l'any passat, “perquè va haver-hi algunes entitats que no van sol·licitar projectes, i això ha implicat un repartiment de la xifra global que ha permès l’increment”, ha explicat l’alcalde de la ciutat, Àngel Ros.


L’import global dels ajuts és de 167.755 euros del pressupost de 2014, una quantitat en la qual ja s’inclou l’augment respecte de l’any passat. “Hi ha un nombre de projectes molt important. De fet, el nombre total de subvencionats és de cent setanta. El nostre teixit associatiu fa activitat”, sent cent quaranta-tres procedents del món veïnal i vint-i-set de les entitats regionals. “És un indicador de vitalitat”, ha afegit l’alcalde.

En aquest sentit, el primer edil de la capital del Segrià ha argumentat que “en els pressupostos de l'any vinent intentarem, com a mínim, repetir, i en funció de si hi ha una millor perspectiva econòmica, incrementar-ho”. Per tant, “no hi haurà cap retallada”, ha recalcat Ros, apuntant també que “hauríem de ser capaços de ser eficients en els consums i en totes les fonts d’estalvi, de manera que puguem mantenir els ajuts i augmentar-los lleugerament si hi ha més projectes”.

Per la seva banda, la regidora de Participació Ciutadana, Dolors Arderiu, ha manifestat que aquest any es presenten més de cinc-centes activitats i que, per això, “s’ha de remarcar la gran tasca que s’està fent des de les associacions, els locals socials i les cases regionals.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat