Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

TV3 felicita 7accents pel premi a la millor nova publicació catalana de l'any 2015

El programa 'Divendres' reconeix públicament el 'SE7' arran del guardó atorgat per la Federació d'Associacions d'Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals

Gerard Martínez, Espartac Peran, Màrius Serra, Divendres, 7accents
El director del 'SE7', Gerard Martínez, al plató que el programa 'Divendres' ha disposat a la plaça de Sant Joan de Lleida al llarg d'aquesta setmana. (Foto: Dani Martínez)
Televisió de Catalunya ha volgut desmarcar-se de la resta d'institucions públiques i mitjans de comunicació de la demarcació de Lleida felicitant l'empresa 7accents i el diari SE7 pel premi a la millor nova publicació de Catalunya atorgat per la Federació d'Associacions d'Editors de Premsa i Mitjans Digitals en Català ara fa dues setmanes. D'aquesta manera, el programa Divendres, presentat per Espartac Peran, ha aprofitat la seva presència a la capital del Segrià al llarg de tota la setmana per entrevistar el director del SE7, Gerard Martínez, i felicitar públicament l'equip de 7accents pel guardó més prestigiós que s'entrega en l'àmbit de la premsa escrita i que cap publicació lleidatana no havia obtingut fins a la data. L'objectiu de TV3 era reconèixer l'èxit d'un mitjà que, en paraules del mateix presentador, "ha canviat la manera de fer periodisme a Lleida".

El SE7 va ser guardonat amb el premi a la millor nova publicació catalana de l'any 2015 en el marc de la Nit de les Revistes i la Premsa en Català, l'acte institucional anual del sector de les publicacions en català, que va tenir lloc el dimecres 4 de maig a l'Espai Endesa de Barcelona. El premi va ser concedit per la Federació d'Associacions d'Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals en Català, que aplega més de mig miler de capçaleres entre revistes, premsa i digitals. Així, doncs, el mensual gratuït de 7accents va rebre el guardó més important de la Nit de les Revistes i la Premsa en Català per "apostar per la informació de proximitat amb reportatges, anàlisi, opinions i infografia amb un disseny modern i ben estructurat".

El director de 7accents, Gerard Martínez, també serà entrevistat aquest dissabte al matí pel periodista Jordi Margarit en una edició especial del programa La primera pedra de Rac1 des de l'Aplec del Caragol de Lleida.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat