Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La bandera de l'arc iris per la diversitat sexual oneja per primera vegada a l'Ajuntament de Lleida

Ho recollia la moció aprovada en Ple el passat 1 d'abril presentada per Colors de Ponent i que va rebre el suport de tots els partits excepte el PP i C's

LGTBI, bandera, balcó, Ajuntament de Lleida
Imatge de la façana de l'Ajuntament de Lleida que dóna a l'avinguda Blondel, amb la bandera de l'arc iris penjada al balcó. (Foto: ACN)
La bandera de l'arc iris per la diversitat sexual oneja aquest dimarts per primera vegada de manera oficial a un dels balcons de l'Ajuntament de Lleida. Era un dels punts que recollia la moció presentada per l'associació Colors de Ponent i que es va aprovar en el Ple municipal del passat 1 d'abril, amb 21 vots a favor del PSC, CiU, ERC-Avancem, Crida per Lleida-CUP i Comú de Lleida i 6 abstencions del PP i C's. 

La moció recollia, entre d'altres punts, declarar la ciutat de Lleida respectuosa amb la diversitat sexual i amb la realitat de les persones lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals (LGTBI) i contrària a la discriminació de les persones per raó de la seva orientació o identitat sexual.

Un altre punt recollia que cada any la bandera de la diversitat sexual es col·locaria al balcó de la Paeria tant el Dia Internacional contra l'lGTBIfòbia (17 de maig) com el Dia per l'Alliberament LGTBI (28 de juny). Aquest dimarts, 17 de maig, el balcó on s'ha penjat la bandera de l'arc iris ha estat el que dóna a l'avinguda Blondel.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fruita amb injustícia social

Se7opinions

Publicitat
Publicitat