Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Presó provisional per l'acusat del crim de la Zona Alta de Lleida del juny de 2015

S'ha negat a declarar per recomanació del seu advocat tot i que ha assegurat que és innocent

El detingut pel crim de la Zona Alta, després de declarar al jutjat de guàrdia de Lleida, tornant cap a les garjoles acompanyat dels Mossos. (Foto: ACN)
El detingut pel crim de la Zona Alta, després de declarar al jutjat de guàrdia de Lleida, tornant cap a les garjoles acompanyat dels Mossos. (Foto: ACN)
El jutge de guàrdia de Lleida ha ordenat presó provisional comunicada i sense fiança per l'acusat del crim de la Zona Alta de Lleida, tal com demanava la Fiscalia. La defensa, en canvi, sol·licitava la seva llibertat i que se l'ingressés en un centre psiquiàtric a causa de la seva esquizofrènia. 

El detingut, Alejandro M. A., de 33 anys, s'ha limitat a dir que és innocent però que no declararia res més aconsellat per un dels seus advocats, Daniel Ivars. L'altre advocat, Joan Argilés, ha explicat que el detingut ingressarà a la infermeria del Centre Penitenciari de Ponent.

La Fiscalia demana que se l'encausi per un delicte d'assassinat pel crim de la Zona Alta, en què un metge de 82 anys va morir quan suposadament l'acusat va apunyalar-lo al pit a la plaça dels Amics de Lleida, el 12 de juny de 2015, i també per un delicte d'assassinat en grau de temptativa, ja que també el considera autor de l'apunyalament a un Guàrdia Civil retirat, que va resultar ferit dos mesos abans a la mateixa zona alta de Lleida.

Té esquizofrènia i no es medica

El jove que va ser detingut dimarts passat a la tarda com a suposat autor del crim de la Zona Alta de Lleida té diagnosticada una esquizofrènia per la qual no es medica segons ha explicat el seu advocat, Joan Argilés. Segons el lletrat, el jove considera que ja està curat de la malaltia i per això no es pren res. ''Diu que ho té tot controlat, però això no és així'', afegeix. 

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat