Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

L’Ajuntament de Lleida trenca barreres a la Festa Major de Maig

Diversos actes del programa festiu inlouen serveis per fomenar la participació i la inclusió de les persones amb discapacitat

Festa Major, Camps Elisis,
El Parc dels Somriures, als Camps Elisis. (Foto: Ajuntament de Lleida)
L’Ajuntament de Lleida inclou en els actes de la Festa Major de Maig serveis i recursos per fomentar la participació i la inclusió de les persones amb discapacitat.

Des de la Paeria es treballa perquè la Festa Major sigui per a tothom. Per aquest motiu, les activitats més rellevants i de major participació ciutadana, claus per gaudir de la ciutat, es fan accessibles per a les personse amb mobilitat reduïda.

Entre d'altres serveis, hi ha la interpretació en llengua de signes, tant del pregó oficial –d’aquest divendres a la Paeria– com en el transcurs de l’eucaristia en honor al patró de la ciutat, Sant Anastasi, que se celebra l’11 de maig a la Catedral, i a l’ofrena floral. Com cada any, també hi haurà en la Batalla de les Flors un espai protegit destinat a persones amb cadira de rodes i els seus acompanyants, que estarà ubicat al costat de la tribuna d’autoritats, a la rambla de Ferran.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat