Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La Generalitat enderrocarà l’any vinent l’antic edifici de Magisteri de Lleida

L’immoble està molt deteriorat després de vint anys en desús

Magisteri,edifici
L'antic edifici de Magisteri de Lleida s'enderrocarà l'any vinent. (Foto: El Punt Avui)
La Generalitat enderrocarà el 2015 l’antic edifici de Magisteri, segons ha comunicat el delegat del Govern a Lleida, Ramon Farré, a Catalunya Ràdio. Després del litigi solucionat entre l’administració catalana i l’Ajuntament de Lleida, la Generalitat pagarà les multes imposades per la Paeria i tirarà a terra aquest immoble que fa vint anys que està en desús. 


Segons ha comunicat Farré, “és un edifici que té unes mancances estructurals i està afectat per aluminosi, per tant, és una manera de deixar un solar preparat i net”. La crisi econòmica i les deficiències estructurals han estat les causants que, finalment, s’enderroqui aquest immoble després de molts anys en desús i abandonament. Per evitar el seu deteriorament, actualment l’edifici es troba tapiat.

Però aquesta decisió no es podia prendre fins que la Generalitat i l’Ajuntament de Lleida solucionessin el litigi que hi havia entre ambdues administracions per concloure qui havia de pagar el manteniment de l’edifici. Finalment, la justícia ha deixat clar que l’immoble és propietat de la Generalitat, i l’administració catalana haurà de pagar les multes que la Paeria va imposar pel mal estat de l’estructura. “Nosaltres rebrem les taxes que es deriven de l’ús del pàrquing, perquè es reconeix que és de la Generalitat, i pagarem les multes que hi pugui haver per fer les paus”, ha reconegut el delegat del Govern a Lleida, Ramon Farré. En aquest edifici, la Generalitat hi tenia previst fer un edifici corporatiu.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat