Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

L'Aplec del Caragol i el SE7 treuen la banya

El ‪mensual gratuït de 7accents és la millor nova publicació de Catalunya segons la Federació d'Associacions d'Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals en Català

SE7,7accents,portada,diari,mensual,gratuït
Portada del vuitè número del 'SE7'.
7accents llança el vuitè número del SE7, el periòdic mensual gratuït de les comarques de Lleida, que es pot adquirir gratuïtament a un centenar d'establiments de la Segarra, l'Urgell, el Pla d'Urgell, les Garrigues, la Noguera, el Pallars Jussà i el Segrià. El número 8 conté quaranta pàgines en format tabloide i se n'han imprès 15.000 exemplars. El nou SE7 inclou un mapa de la ciutat de Lleida amb el traçat del caril bici; un reportatge sobre CREBA; un compendi de xifres sobre l'aeroport de Lleida-Alguaire; un repàs a la trajectòria del Lleida Llista Blava; un resum de la Nit de les Revistes i la Premsa en Català, amb 7accents com a gran triomfador, i una entrevista al president de la Fecoll, Xavier Pérez.


El SE7 ha estat guardonat amb el premi a la millor nova publicació catalana de l'any 2015 en el marc de la Nit de les Revistes i la Premsa en Català, l'acte institucional anual del sector de les publicacions en català, que ha tingut lloc aquest dimecres 4 de maig a l'Espai Endesa de Barcelona. El premi ha estat concedit per la Federació d'Associacions d'Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals en Català, que aplega més de mig miler de capçaleres entre revistes, premsa i digitals. Així, doncs, el mensual gratuït de 7accents ha rebut el guardó més important de la Nit de les Revistes i la Premsa en Català per "apostar per la informació de proximitat amb reportatges, anàlisi, opinions i infografia amb un disseny modern i ben estructurat".

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat