Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El 'SE7', millor nova publicació de Catalunya

Les associacions de premsa catalanes celebren els seus premis en el marc de la Nit de les Revistes i la Premsa en Català

7accents, SE7, premi, publicació, Nit de les Revistes i la Premsa en Català
L'equip del 'SE7', amb el premi a la millor nova publicació catalana de l'any 2015. (Foto: Imma González)
El SE7 ha estat guardonat amb el premi a la millor nova publicació catalana de l'any 2015 en el marc de la Nit de les Revistes i la Premsa en Català, l'acte institucional anual del sector de les publicacions en català, que ha tingut lloc aquest dimecres 4 de maig a l'Espai Endesa de Barcelona. El premi ha estat concedit per la Federació d'Associacions d'Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals en Català, que aplega més de mig miler de capçaleres entre revistes, premsa i digitals. Així, doncs, el mensual gratuït de 7accents ha rebut el guardó més important de la Nit de les Revistes i la Premsa en Català per "apostar per la informació de proximitat amb reportatges, anàlisi, opinions i infografia amb un disseny modern i ben estructurat".


El guardó també escenifica un projecte sòlid i innovador, tot just quan fa menys d'un any de la publicació del primer número del SE7. L'equip de 7accents va recollir el guardó encapçalat pel seu director, un bel·ligerant Gerard Martínez que en el seu parlament agraïa el premi després d'"un any i mig de menyspreus, boicots, xantatges i corrupteles d'índole caciquista". "Nosaltres vam néixer per democratitzar la informació a Lleida i per demostrar que és possible construir un mitjà de comunicació lliure i plural, no subvencionat, que treballi per les institucions però que no en visqui", afegia abans de rebre l'ovació més sonora de la gala. És la primera vegada que un mitjà de comunicació de Lleida guanya el premi a la millor nova publicació de l'any.

'7accents', segona millor portada de l'any

D'altra banda, la portada del número 38 del setmanari electrònic 7accents, una altra publicació de la mateixa empresa editora, ha estat elegida la segona millor portada de l'any en la categoria de premsa després de l'Ara. El guanyador s'ha escollit per votació popular al llarg de la Nit de les Revistes i la Premsa en Català.

L’acte, presidit per la presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, i el vicepresident del Govern català, Oriol Junqueras, ha reunit un gran nombre d’editors i diverses personalitats del món de la política, la cultura i la comunicació. Màrius Serra ha estat l'encarregat de conduir la jornada, que ha acollit més de 300 assistents.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat