Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Els jugadors del Lleida Esportiu diuen prou

La plantilla ha emès un comunicat en el qual denuncia la prolongada situació d’impagaments i acusa el club de xantatge

Lleida Esportiu, plantilla, jugadors, roda de premsa
La totalitat de la plantilla ha comparegut davant dels mitjans de comunicació. (Foto: AFE)
Nou capítol en la guerra oberta entre la directiva del Lleida Esportiu i la plantilla del primer equip. Els jugadors blaus han comparegut davant dels mitjans de comunicació per tal de denunciar la situació insostenible que travessen des de fa mesos i demanar que aquesta se solucioni el més aviat possible. A més de reiterar la manca de compliment de la directiva pel que fa als pagaments de les nòmines, han acusat el club de xantatge, incomunicació i d'altres irregularitats, com l’entrega de pagarés bancaris sense fons. 

El president del Lleida Esportiu, Albert Esteve, ha intervingut després del comunicat del planter per matisar alguns dels punts exposats pels jugadors i recordar que no s’abonaran les quantitats pendents fins que no s’estableixi un “full de ruta”. El directiu ha emplaçat la resolució del conflicte a la reunió que el Lleida mantindrà amb l’Asociación de Futbolistas Españoles (AFE), que està donant suport i assessorant la plantilla en aquests moments difícils.

El capità de l’equip, Raúl Fuster, ha estat l’encarregat de llegir el comunicat, en el qual els jugadors asseguren que “alguns només han cobrat una mensualitat en tota la temporada, mentre que al gruix de la plantilla tan sols se’ls han pagat les nòmines d’agost, setembre, octubre i novembre”. A més, afegeixen que en reiterades ocasions se’ls han entregat pagarés bancaris sense fons que han estat retornats pels bancs, ocasionant així despeses als futbolistes. “Davant de la nostra lògica insistència en cobrar els salaris deguts, el club ha anat tallant totes les vies de comunicació. No ens responen les trucades ni els missatges i, recentment, fins i tot ens han bloquejat al WhatsApp, un fet lamentable que demostra la seva manca d’intenció de diàleg”. Tanmateix, jugadors i cos tècnic han expressat el seu màxim compromís amb els objectius esportius de l’equip, tercer classificat i molt a prop d’aconseguir la classificació per al play-off d’ascens, i han agraït les mostres de suport de l’afició.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat