Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Comencen les obres de la pista d'atletisme de Mollerussa

L'Ajuntament també inicia els treballs per traslladar la pista de patins i renova els jocs infantils del parc municipal

retroexcavadora, pista d'atletisme, obres, Mollerussa
Una màquina retroexcavadora treballant en els terrenys on es farà la nova pista de patinatge de Mollerussa. (Foto: Ajuntament de Mollerussa)
Les obres de la futura pista d'atletisme al parc de la Serra de Mollerussa han començat aquesta setmana, segons ha informat l'alcalde del municipi, Marc Solsona. En concret han començat els treballs de primera fase, que tenen un pressupost de 444.307 euros i que consisteixen en treballs de moviments de terres, drenatge, tanca perimetral i compactació de la pista. D'altra banda, l'Ajuntament de Mollerussa ha començat aquest dimarts les obres d'explanació i pavimentació de la que ha de ser la nova pista per a patins que s'ubicarà en un espai públic entre el carrer de Bellvís i l'avinguda Emengol V. L'alcalde també ha anunciat que s'han començat els treballs de renovació de la zona de jocs infantils del parc municipal.

El termini d'execució de l'obra de la pista d'atletisme de la Serra, que ha rebut un ajut de 300.000 euros de la Diputació de Lleida, és de tres mesos.

D'altra banda, les obres de la pista de patins, adjudicades per un import de prop de 20.000 euros, hauran d'estar executades en el termini d'un mes tot i que la previsió és que en quinze dies puguin estar enllestides. Els treballs consisteixen en construir una pista de 595 metres quadrats amb un paviment de característiques específiques que permetin millorar l'adherència i evitar rugositats.

Un cop finalitzada aquesta obra es procedirà al trasllat de les peces de la pista de patinatge actual, ubicada en una de les zones verdes del passeig de la Sardana, i posteriorment es complementarà progressivament amb altres peces que s'aniran incorporant a l'espai, segons ha indicat l'alcalde. Cal recordar, en aquest sentit, que han estat una cinquantena de joves de la ciutat, usuaris habituals d'aquest equipament, els que van elaborar una proposta de disseny del que hauria de ser la nova pista de patinatge, un projecte que ha estat refet pels serveis tècnics municipals per tal d'adaptar-lo a l'espai i a la disponibilitat pressupostària.

Pel que fa a la renovació dels jocs infantils del parc municipal, inclouen la col·locació de tres elements nous, la renovació dels existents, el repintat de la tanca perimetral i la instal·lació de nou mobiliari urbà.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat