Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La Crida per Lleida-CUP denuncia que s'ha treballat durant quatre anys en el parador del Roser sense llicència d'obres

La formació, que defensa els usos públics per a l'edifici, estudia si emprèn algun tipus d'actuació per aquests fets

parador Roser, exterior, obres,
Aspecte que mostra l'entrada del Roser al carrer Cavallers amb les primeres obres. (Foto: ACN)
La Crida per Lleida-CUP ha denunciat que des del febrer de 2012 i fins al març de 2016 es van dur a terme obres per a la construcció del parador del Roser sense que aquestes disposessin de llicència en vigor.

La formació posa de manifest que la llicència d'obres amb data de 17 de febrer de 2010 feia constar una validesa per al seu inici i finalització de dos anys, comptadors des de l'endemà de la notificació de la llicència, i que la sol·licitud de pròrroga, per part de l'empresa, "no es va efectuar fins el 15 de març de 2016". Des de la Crida ja han anunciat que estudiaran les accions a emprendre per aquests fets. El grup municipal segueix defensant els usos públics per a l'antic convent del Roser i seguirà reivindicant aquest espai com a "part essencial de la memòria col·lectiva en la defensa de les llibertats nacionals de tots els lleidatans".
 
L'1 de març de 2016 la Crida per Lleida-CUP va sol·licitar a la Paeria la documentació relativa a la llicència d'obres en vigència del convent del Roser que certifiqués l'acompliment de les ordenances urbanístiques i, en cas que no es disposés de llicència en vigor, instava l'Ajuntament a aturar d'immediat les obres de l'edifici per tal d'evitar incompliments urbanístics. Però no és fins al 23 de març, 22 dies després de la sol·licitud de la Crida, que l'arquitecta tècnica municipal de Llicències d'Obres informa favorablement de la sol·licitud de pròrroga de la llicència sol·licitada per l'empresa constructora del parador de turisme, segons la formació anticapitalista.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat