Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

CCOO denuncia "deficiències" en les eines de treball de l'Ajuntament de Lleida

L'envelliment dels ordinadors o la manca de Wi-Fi gratuït als casals i centres cívics municipals són algunes de les queixes

Ajuntament de Lleida, La Paeria
Imatge exterior de l'Ajuntament de Lleida. (Foto: Arxiu)
La secció sindical de CCOO de l'Ajuntament de Lleida denuncia "importants deficiències" en tot allò que fa referència a les noves tecnologies aplicades a les eines de treball de la plantilla.

A més de l'envelliment dels ordinadors amb què han de treballar els funcionaris, el sindicat assegura que les xarxes Wi-Fi gratuïtes de casals i centres cívics no funcionen malgrat l'existència de cartells públics en aquests equipaments anunciant el servei i també posa de relleu que les noves dependències de la Guàrdia Urbana "no tenen espai per a més efectius" després que s'hi traslladés el departament d'Informàtica de l'Ajuntament de Lleida. CCOO també denuncia que els aparells de ràdio de la Guàrdia Urbana encara no s'han passat al sistema digital com s'havia anunciat des de la Paeria.
 
La secció sindical de CCOO de la Paeria assegura que "aquesta realitat" perjudica directament la ciutadania usuària dels serveis de l’Ajuntament, "que cada vegada ha de gastar més temps per fer els mateixos tràmits".

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fruita amb injustícia social

Publicitat
Publicitat