Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

L'Ajuntament de Lleida atura la convocatòria de selecció del director d'Arts Escèniques de la ciutat

L'equip de govern del PSC fa marxa enrere i aposta per buscar consens amb la resta de grups per tornar a convocar aquestes dues places

Montse Parra
La tinent d'alcalde de Cultura, Montse Parra, durant l'exposició de motius sobre el Museu d'Art. (Foto: ACN)
L'equip de govern de l'Ajuntament de Lleida ha decidit aturar els concursos de licitació per a la contractació dels serveis per a la direcció i gestió artística de les Arts Escèniques municipals de la ciutat i també la del Centre d'Art la Panera mitjançant procediment obert amb diversos criteris d'adjudicació. La tinent d'alcalde i regidora de Cultura, Montse Parra, ha expressat la voluntat de consens amb la resta de grups i ha explicat que dijous, en el marc de la Comissió de Polítiques de Gestió de Recursos, s'haurà de consensuar la nova forma de convocatòria d'aquestes dues places i convocar-les de nou. Els grups de CiU, ERC-Avancem, Crida per Lleida-CUP i del Comú de Lleida havien sol·licitat l'anul·lació de la convocatòria de licitació del servei de direcció d'Arts Escèniques en considerar que incomplia el cartipàs, tot reclamant la convocatòria d'una plaça pública per assumir aquesta tasca.

Des de l'equip de govern del PSC han defensat que la convocatòria s'havia fet mitjançant procediment obert, "perquè unes places que poden ser per decisió directa d'alcaldia se'ls volia donar convocatòria pública". "El que es valora amb aquest procediment és un projecte a cinc anys amb un tribunal integrat per professionals de prestigi, pactat amb tots els grups", han remarcat des de la Paeria.

Amb l'objectiu de cercar consens amb la resta de grups municipals, la tinent d'alcalde i regidora de Cultura de l'Ajuntament de Lleida, Montse Parra, ha explicat que se suspenen les dues convocatòries en curs i que dijous, en la Comissió de Polítiques de Gestió de Recursos, "es consensuarà la nova forma de convocatòria d'aquestes dues places i les convocarà la junta de govern".

Els grups de CiU, ERC-Avancem, Crida-CUP i del Comú de Lleida ja havien demanat l'anul·lació de convocatòria de licitació de la direcció d'Arts Escèniques de la ciutat en denunciar que les bases de la convocatòria parlaven "de servei i no de plaça pública" i que "no tenien en compte la igualtat ni mèrits professionals, sinó que obrien la porta a empreses amb interessos econòmics".

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fruita amb injustícia social

Publicitat
Publicitat