Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El Lleida Esportiu i l'AFE es reuneixen a Madrid per trobar una solució als impagaments de la plantilla

La directiva del club ha acceptat la necessitat d’adquirir un compromís per abonar la totalitat dels salaris

Albert Esteve, Lleida Esportiu, roda de premsa
Imatge del director del Lleida Esportiu, Jordi Esteve, en una roda de premsa. (Foto: Arxiu)
Una comissió de treball del Lleida Esportiu i representants de l’Associació de Futbolistes (AFE) s’han reunit avui dijous a la seu de l’AFE, a Madrid, per intentar arribar a un acord que solucioni la situació que viu la plantilla de l’equip blau, a la qual se li deuen diverses mensualitats.

La directiva del club lleidatà ha acceptat la necessitat, per la seva banda, d’adquirir un compromís per tal de buscar solucions i garanties per abonar la totalitat dels salaris que es deuen als jugadors.

En el cas que aquesta proposta inclogui la demora en els pagaments, el Lleida Esportiu hauria d’aportar també un compromís de solvència plenament garantit a nivell financer, sempre que aquesta demora fos consensuada amb els futbolistes afectats i l’AFE.

Tant els representants del Lleida Esportiu com de l’AFE han estat d’acord amb que l’ideal és que es produeixi una segona trobada abans dels primers dies de maig, data en la qual s’obre el termini de denúncia per als jugadors implicats.

El director esportiu, Jordi Esteve, i la coordinadora d’àrees, Montse Balaguer, han encapçalat la representació del Lleida Esportiu. Luis Rubiales, president de l’AFE, Antonio Sainz, responsable de Segona B, i José María Borreguero, responsable dels serveis jurídics de l’Associació, han encapçalat l’equip negociador de l’AFE.

El Lleida Esportiu agraeix el tracte cordial i professional rebut per part dels representants de l’AFE en una trobada que ha tingut un to positiu i constructiu i que s’ha realitzat en un ambient distès.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat