Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La Paeria assoleix el 100% en l’enquesta de transparència de la comunicació pública que elabora la UAB

En l'anterior onada l'Ajuntament de Lleida va obtenir un 68% dels indicadors

UAB, Infoparticipa, web
El Mapa d'Infoparticip@ avalua les bones pràctiques de la Comunicació Local de Catalunya. (Font: mapainfoparticipa.com)
La Paeria ofereix informació sobre tots i cadascun dels punts que fixa l'enquesta Infoparticip@, que realitza la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Entre les preguntes, hi ha qui són els representants polítics, com es gestionen els recursos col·lectius, com s'informa de la gestió d'aquests recursos i quines eines s'ofereixen per a la participació ciutadana en el control democràtic. En tots aquests aspectes, l'Ajuntament de Lleida compleix els requeriments de l'enquesta tant pel que fa al contingut de la informació com a la seva visibilitat en la pàgina web de la Paeria.


El Mapa Inforparticip@ és un producte del Laboratorio de Periodismo y Comunicación para la Ciudadanía Plural (LPCCP) de la UAB, resultat d'haver desenvolupat el Mapa de las Buenas Prácticas de la Comunicación Local en Cataluña. Formen part de l'equip d'investigadors membres de la UAB i de la Universitat de Girona, la UPC, la UVIC, la Universidad de Málaga, la Facultad de Comunicación de la Universidad de San Jorge, la Universidad de la Laguna, la Universidad de Santiago de Compostela o la Universidad Rey Juan Carlos.

El Ple de l'Ajuntament va aprovar aquest divendres per unanimitat el Decàleg de Bones pràctiques de la Comunicació Local Pública.

Els resultats d'aquest estudi són el fruit de la darrera onada de l'enquesta, que s'ha realitzat entre el 5 de maig i el 31 d'octubre.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fruita amb injustícia social

Publicitat
Publicitat