Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Turisme de Lleida convida tres bloguers especialitzats perquè difonguin la ciutat per les xarxes socials

Es tracta d'una acció per promocionar el turisme gastronòmic i enològic del territori

bloguers, Turisme de Lleida, enogastronomia
Tres bloguers especialitzats han gaudit d’activitats culturals i gastronòmiques de la ciutat. (Foto: Turisme de Lleida)
Tres bloguers especialitzats en turisme, gastronomia i viatges han visitat Lleida aquest dijous i divendres per participar en el "blogtrip" que Turisme de Lleida ha organitzat a través de Saborea España. En aquests dos dies, els bloguers han gaudit d’activitats culturals i gastronòmiques de la ciutat. Entre d'altres, han fet un taller de panellets a Bo de Shalom, coincidint amb la festivitat de Tots Sants, i han visitat Cal Violí, una empresa de sucs i melmelades naturals, un molí d’oli i diversos restaurants. Els tres participants han valorat positivament la descoberta que els ha suposat la cuina de Lleida i tot el que l’envolta.


Els bloguers són especialistes en social media, amb una extensa trajectòria en l’àmbit turístic i gastronòmic, i faran difusió de l’experiència viscuda a Lleida a través de la web www.tastingspain.es i dels perfils de Facebook i Twitter de Saborea España, amb el hashtag #SaboreaTrip.

Aquesta acció s’inclou dins dels objectius de Turisme de Lleida de promocionar la ciutat com a destinació de turisme gastronòmic i enològic.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Admirat Josep

Se7opinions

Publicitat
Publicitat