Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Les activitats paral·leles consoliden Petitàlia i Mascota'm

Un 93% dels expositors s’ha mostrat satisfet o molt satisfet dels resultats dels certàmens, mentre que el 75% preveu tornar a exposar el proper any

Mascota'm,Fira de Lleida,
Imatge de la setena edició de Mascota’m. (Foto: Fira de Lleida)
Les activitats paral·leles (organitzades per Fira de Lleida i pels propis expositors) han estat una de les claus de l’èxit de la desena edició de Petitàlia i la setena edició de Mascota’m, salons que van tancar ahir les portes amb la previsió d’assolir els 20.000 visitants. Rafel Peris, regidor de Promoció de la Ciutat, ha explicat en el decurs del tancament de la doble manifestació firal que un 93% dels expositors s’ha mostrat satisfet o molt satisfet dels resultats, mentre que el 75% preveu tornar a exposar el proper any.

Peris ha destacat activitats com la xerrada “Educar amb humor”, a càrrec de Carles Capdevila, amb 400 assistents, o la desfilada popular de mascotes pels carrers de Lleida, organitzada conjuntament per Fira de Lleida i el Col·legi Oficial de Veterinaris de Lleida, amb 180 gossos i unes 300 persones acompanyant els animals. Cal recordar igualment que l’exposició internacional felina ha aplegat un total de 88 gats de 15 races diferents procedents de Catalunya, Madrid, el País Basc i València.
 
El Col·legi de Veterinaris ha organitzat també un innovador taller de lectura de llibres amb gossos ensinistrats que s’ha portat a terme la tarda de dissabte i de diumenge. Es tracta d’una iniciativa innovadora a Lleida en què un educador ha llegit un conte sobre mascotes als infants amenitzat amb gossos ensinistrats per a tasques terapèutiques que han “participat” en la narració. El conte ha posat èmfasi en la tinença responsable d’animals.
 
Petitàlia i mascota’m s’han desenvolupat els dies 2 i 3 d’abril als pavellons 4 i 3 de Fira de Lleida respectivament, amb 60 empreses representades repartides en una superfície bruta de 8.000 m2. Els salons han acollit una cinquantena d’activitats paral·leles entre tallers, demostracions, conferències, concursos i activitats populars.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fem escola

Se7opinions

Publicitat
Publicitat