Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Lleida s’il·lumina de blau amb motiu del Dia Mundial de l’Autisme

Des del 2007, el 2 d’abril es dedica aquesta jornada a sensibilitzar la ciutadania sobre aquest tipus de trastorn i promoure la inclusió social de les persones afectades

blau, façana, La Paeria, Ajuntament de Lleida, Dia Mundial de l'Autisme, autisme
La façana de la Paeria ha quedat il·luminada de blau per sensibilitzar la ciutadania sobre l'autisme. (Foto: Ajuntament de Lleida)
La façana de la Paeria i el pont Vell s’han il·luminat aquest vespre de color blau per commemorar el Dia Mundial de l’Autisme. L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, i el regidor de Polítiques per al Dret de les Persones, Xavier Rodamilans, acompanyats d’altres regidors del consistori, han compartit amb un grup de ciutadans, entre els quals hi havia la presidenta de l’Escola Plançó, Sílvia Guallar, aquesta iniciativa, que té com a objectiu sensibilitzar la població sobre aquest tipus de trastorn i promoure la inclusió social de les persones afectades.

Lleida se suma, d’aquesta manera, a d'altres ciutats que també il·luminen de blau algun dels seus edificis o monuments més característics, des que el 2007 es declarés el 2 d’abril com el Dia Mundial de Conscienciació sobre l’Autisme.

Les xifres d’estudis epidemiològics realitzats a Europa apunten al fet que l’autisme és una realitat que afecta un de cada cent nens i nenes, per la qual cosa s’estima que a Espanya hi ha més de 450.000 persones que sofreixen aquest trastorn.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fruita amb injustícia social

Se7opinions

Publicitat
Publicitat