Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Amb l'educació no es juga!

La lluita contra el tancament de línies de P3 protagonitza la portada del número 7 del mensual gratuït de les comarques de Lleida

7accents llança el setè número del SE7, el periòdic mensual gratuït de les comarques de Lleida, que es pot adquirir gratuïtament a un centenar d'establiments de la Segarra, l'Urgell, el Pla d'Urgell, les Garrigues, la Noguera, el Pallars Jussà i el Segrià. El número 7 conté quaranta pàgines en format tabloide i se n'han imprès 15.000 exemplars. El nou SE7 inclou un debat de caire polític-identitari de la senyalització urbana i turística de la ciutat de Lleida; un reportatge sobre Down Lleida; un esquema de l'impacte econòmic de la Setmana Santa a la demarcació; una prèvia de la Fed Cup, la Copa del Món del tennis femení, amb seu a Lleida; una agenda per no perdre's cap estrena de la 22a Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya, i una entrevista al CEO de l'empresa Xtrategics de Mollerussa, Narcís Roma.

El SE7 és de tall més clàssic que el setmanari de pagament 7accents i disposa de vuit seccions: Política, Societat, Economia, Esports, Cultura, Entrevista, Cartes i 7+1. Tanmateix, les seccions relacionades amb l'actualitat informativa són introduïdes per un reportatge en profunditat, la marca de la casa. També hi ha opinions de firmes especialitzades i infografies. En l'apartat dedicat a les cartes dels lectors s'hi han publicat les darreres missives rebudes sense excepció amb l'objectiu que es converteixi en la veu del ciutadà, mentre que 7+1 està adreçat a tota la família, amb passatemps i dibuixos per acolorir de l'artista lleidatana Lupe Ribot. El SE7 també recollirà un nou capítol de Se7 RUE de la Llotja, la vinyeta humorística del dibuixant Joan Balasch.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat