Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

L'Ajuntament d'Alcarràs comença les obres de millora de camins rurals abans de l'inici de la campanya de la fruita

Reclamarà a la CHE els costos de la reparació dels trams que siguin de la seva titularitat

camins rurals, reparació, Alcarràs
Un dels camins rurals d'Alcarràs que s'està reparant. (Foto: Ajuntament d'Alcarràs)
L'Ajuntament d'Alcarràs, a través de la Regidoria d'Agricultura, Ramaderia i Camins, ha iniciat aquesta setmana la reparació dels camins rurals del seu terme municipal, abans de l'inici de la campanya de la fruita.

Les actuacions consisteixen en arreglar els sots i arreglar aquells que es troben en mal estat. A més, els treballs d'aquest anys se centraran en reparar i netejar els vorals. La Regidoria ha iniciat aquests treballs per donar resposta a la reclamació dels veïns, ja que molts dels camins –titularitat de la Confederació Hidrogràfica de l'Ebre (CHE)– presenten un molt mal estat i, segons l'Ajuntament, la CHE es nega a reparar-los. Per vetllar per la seguretat i donar resposta a les demandes de veïns, agricultors i ramaders que utilitzen vials, l'Ajuntament ha decidit assumir ara el cost però el reclamarà íntegre a la CHE, segons ha assegurat l'alcalde, Miquel Serra. "L'Ajuntament actua així d'urgència davant de la inoperància de la CHE", ha dit.
 
Alcarràs, amb altres municipis, va iniciar una protesta per exigir a la CHE la reparació de camins rurals que fa anys que no es mantenen. Les tasques de reparació i manteniment han començat aquesta setmana al camí de la Mariola situat al terme municipal d'Alcarràs i on es troba la casa de Montagut. En els propers dies també s'actuarà asfaltant en calent altres camins rurals. L'objectiu es preparar-los de cara a la propera campanya de la fruita, quan el trànsit de vehicles acostuma a ser major.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat