Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Demanen presó a un veí de Tàrrega acusat d'agredir un jove durant una picabaralla a la discoteca La Nuit de Lleida

Nega els fets i declara que va ser un altre noi qui va empènyer i va fer caure la víctima, que va patir un traumatisme cranial

UE Lleida, jutjats, concurs de creditors
Imatge de l'exterior dels jutjats de Lleida. (Foto: Arxiu)
La Fiscalia demana un any i nou mesos de presó i una indemnització de 1.330 euros a un veí de Tàrrega, Miquel N., acusat d'un delicte de lesions. Els fets van tenir lloc el 19 de desembre de 2014 a la discoteca La Nuit de Lleida.

Segons el ministeri fiscal, l'acusat va empènyer i va fer caure a terra Rubén V., que havia sortit en defensa de Carlos F., a qui estava presumptament insultant l'acusat perquè, segons ell, li havia tirat la beguda a terra. A causa de la caiguda. Rubén V. va picar amb el cap a terra, va patir un traumatisme cranioencefàlic i va necessitar punts de sutura. Segons l'acusat, però, va ser un altre jove veí de Tàrrega, Julià S., qui va empènyer la víctima, tot i que aquest ha negat haver agredit ningú ni haver vist cap agressió.
 
El judici ha tingut lloc aquest dimarts al penal 3 de Lleida i hi han declarat diversos testimonis, entre ells, amics que donaven suport a la versió de l'acusat i d'altres que donaven suport a la versió de la víctima. La Fiscalia considera que les declaracions demostren que l'acusat va ser l'autor de l'agressió mentre que la defensa demana l'absolució perquè considera que tant la víctima com alguns testimonis s'han contradit en molts aspectes i que no hi ha cap prova que demostri que va ser l'acusat qui va empènyer el noi.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La història d'una supervivent

Publicitat
Publicitat