Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Lleida guarda cinc minuts de silenci en record de les víctimes de l'accident d'autocar de Freginals

La Paeria ha decretat dos dies de dol oficial i les banderes de l'edifici consistorial onegen a mig pal

minut de silenci, solidaritat, víctimes, accident, autocar
Lleida ha mostrat el seu suport i la seva solidaritat als familiars de les víctimes de l'accident. (Foto: Ajuntament de Lleida)
Una setantena de persones han participat a les dotze del migdia a la plaça Paeria en la concentració silenciosa que l'Ajuntament de Lleida ha convocat en memòria de les víctimes de l'accident d'autocar que va tenir lloc aquest diumenge a l'AP-7, a Freginals (Montsià), en el qual tretze estudiants d'Erasmus van resultar mortes i diversos dels ocupants també van resultar ferits. Els assistents, encapçalats per l'alcalde accidental de la ciutat, Rafel Peris, i representants dels diferents grups municipals, han guardat cinc minuts de silenci per expressar el seu condol i el suport a les famílies de les víctimes del tràgic accident. L'ajuntament de Lleida ha decretat dos dies de dol i ha suspès durant aquest període tots els actes oficials. Així mateix, les banderes de la Paeria onegen a mig pal.


Prèviament, Peris ha tramès el condol i la solidaritat de Lleida a les famílies de les víctimes i ferides en el sinistre. "La ciutat de Lleida, què és una ciutat universitària, se suma al condol i el tramet també al món universitari dels joves que estaven fent els seus estudis en el marc del programa Erasmus a Barcelona i que van trobar la mort en aquell tràgic accident", ha dit l'alcalde accidental de Lleida.

A les dotze del migdia també s'ha dut a terme un minut de silenci davant de la Subdelegació del Govern de l'Estat a Lleida, que ha aplegat una trentena de persones que també han volgut expressar així el condol per les tretze estudiants que van perdre la vida en l'accident d'autocar d'aquest diumenge. La subdelegada, Inma Manso, ha encapçalat la representació de l'administració de l'Estat a Lleida en la concentració silenciosa a la qual també hi han assistit representants dels cossos i forces de seguretat. Les banderes de la Subdelegació del Govern estatal a Lleida també onegen a mig pal.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat