Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Dani Martínez i 7accents presenten el nou videoclip de Pokers a Reus

El realitzador aragonès ja va rebre el premi al millor vídeo nacional de l'any en el XX Festival de Cine de Zaragoza per 'Lighthouse' de Pull My Strings

Pokers, concert, Reus
Actuació acústica de Pokers, aquest diumenge al pub Pilée de Reus. (Foto: Pilée)
El pub Pilée de Reus va acollir ahir al vespre la primera projecció del videoclip El dia del grup reusenc Pokers enmig d'una gran expectació. I és que l'Emili, el Gerard, l'Héctor i el Joel jugaven a casa per presentar el disc El que no es pot explicar i el seu primer videoclip oficial, realitzat per 7accents, que ha comptat amb la participació d'una trentena d'extres de la capital del Baix Camp. Un concert acústic, que va servir per testar els talls del seu primer àlbum, va donar pas a la projecció d'El dia, que va ser rebut amb aplaudiments i una gran ovació. Dani Martínez, realitzador del videoclip, es va mostrar satisfet per un rodatge que es va perllongar durant tres dies a Reus amb una nombrosa presència d'extres, "la qual cosa va dificultar la gravació, alhora que l'enriquia". El dia estarà disponible a Internet al llarg de les pròximes setmanes.


El realitzador Dani Martínez, responsable dels serveis audiovisuals de 7accents, ja va ser guardonat amb el Premio Augusto al Mejor Videoclip Nacional en el marc del XX Festival de Cine de Zaragoza. Es tracta del polèmic videoclip Lightouse, de la banda lleidatana Pull My Strings, amb qui el realitzador de 7accents ha tornat a treballar en el videoclip Alter Egos, com també ho ha fet amb el vocalista de la mateixa banda, que ha publicat el seu primer treball en solitari, Magritte, sota el pseudòmin EIRA. Dani Martínez és un veterà en la producció de vídeos musicals, ja que també ha treballat en diversos videoclips d'El Fill del Mestre, Lexu's i Foo, entre d'altres.

Pokers, Manu Guix, Roger Rodés i Carles Gómez

El que no es pot explicar és el primer disc dels Pokers. Gravat i mesclat a Medusa Estudio durant els mesos de febrer i març de 2015, ha estat produït musicalment per Manu Guix i Roger Rodés i ha comptat amb la producció executiva de Carles Gómez de Lexu’s a través del segell Crea Music. El disc inclou tretze cançons que el grup defineix com a “directes i lluminoses” amb un segell característic que vol omplir un buit en la música feta en català; pop d’arrels britàniques prenent com a referent la música dels anys seixanta amb The Beatles com a màxima influència.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat