Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El Força Lleida es juga la vida en el Dia del Bàsquet Lleidatà

La participació dels lesionats Emmy Andujar i Jaime Heras serà molt complicada

Força Lleida, Cáceres,
Els lleidatans es juguen aquest divendres les seves opcions de permanència a la LEB Or (Foto: Santiago&Enjuanes)
L’Actel Força Lleida afronta aquest divendres al Barris Nord el partit més important de la temporada. Els deixebles de Joaquín Prado reben el Planasa Navarra, el seu rival més directe en la lluita per la permanència.


Després de les dues victòries consecutives enfront del Cáceres (77-60) i el Barça B (70-78), els lleidatans tenen els mateixos triomfs que els navarresos, vuit, i es troben fora dels llocs de descens gràcies a l’average particular amb el seu rival d’aquesta jornada, doncs en el partit d’anada es van imposar a Pamplona per deu punts de diferència (66-76). Per incentivar l’assistència de públic i aconseguir que el Barris Nord sigui un fortí en aquest transcendental encontre, el club prepara diverses iniciatives, entre les quals destaca la celebració del Dia del Bàsquet Lleidatà.

Tots els jugadors i totes les jugadores dels clubs de bàsquet integrats en la representació territorial a Lleida estan convidats a participar en el Dia del Bàsquet Lleidatà. L’acte central de l’esdeveniment, que ja es va celebrar l’any passat, tindrà lloc durant el descans del partit, quan s’intentarà batre “el rècord de cistelles del bàsquet lleidatà en cinc minuts”. El marcador comptabilitzarà totes les cistelles que els jugadors anotin amb l’objectiu de superar les 217 que es van registrar el darrer curs. A més, cada cistella serà recompensada amb una donació alimentària a la Creu Roja. Els jugadors federats tindran l’entrada lliure al Barris Nord, mentre que el preu per als acompanyants serà de només 3 euros.

Pel que fa al matx contra el Planasa Navarra, Joaquín Prado podrà comptar amb Alex Greven, que s’ha recuperat abans del previst de la seva fractura al nas i jugarà amb una màscara protectora. En canvi, és molt difícil que puguin participar Emmy Andujar i Jaime Heras, que van lesionar-se el passat diumenge a Barcelona. L’aler dominicà pateix una distensió de la càpsula posterior del genoll dret i una subluxació de l’espatlla dreta, mentre que l’escorta canari té un esquinç al lligament lateral intern del genoll dret. Tanmateix, cap dels dos està totalment descartat.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat