Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El Lleida Esportiu, obligat a adaptar-se al camp del Badalona

El jugador Raúl Fuster mostra el seu malestar per haver de jugar en un camp de dimensions reduïdes i de gespa artificial: “La Federació va per un camí i els clubs per un altre”

Albístegui,Camp d'Esports,celebració
El Lleida Esportiu, durant un partit d'aquesta temporada. (Foto: Arxiu)
El Lleida Esportiu jugarà, finalment, al Camp Municipal Pomar el seu enfrontament contra el Badalona, diumenge a les 17.00 hores. Aquesta podria ser la millor arma que tindrà el conjunt badaloní per vèncer els d’Imanol Idiakez, ja que les reduïdes dimensions i la gespa artificial, sense oblidar els seus punts forts, han obligat els lleidatans a extremar totes les precaucions.


Cal recordar que el president del club blau, Albert Esteve, va manifestar en el seu moment que no era un camp per jugar equips de Segona Divisió B, però ha estat la Federació Espanyola de Futbol que els ha imposat jugar. “La Federació va per un camí i els clubs anem per un altre. Fan el que volen. Nosaltres ens dediquem a entrenar per competir on ens enviïn, intentar sumar el major número de punts possibles i esperar a jugar en un camp amb condicions”, ha manifestat el jugador Raúl Fuster, que ha afegit que “els clubs sí que intenten fer-ho tan bé com poden”.

En aquest sentit, ha indicat que “últimament, nosaltres entrenem cada dia en un camp petit i de gespa artificial. Però crec que ens condicionarà a l’hora de fer el nostre futbol”. Per aquesta raó, ha argumentat que “segurament serem competitius”, tenint en compte que les jugades d’estratègia poden arribar a ser determinants, fent que “la gent que faci ús de l’estratègia serà important”. Així, doncs, veient les qualitats del rival i les cartes amb les quals jugarà, tot fa pensar que serà un partit complicat.

El conjunt de la capital del Segrià està en una bona dinàmica, amb vint punts dels trenta possibles, que el situen líder del grup empatat amb el Nàstic. “Hem fet un bon inici de temporada, però encara queda molt. Hem d’aconseguir el número més gran de punts possibles i s’han de fer les coses bé, perquè després tot es va complicant. Hem de seguir en la mateixa línia i millorar el que no fem bé”, ha expressat Fuster.

Per la seva banda, Pau Torres ha comentat que “tots els partits són difícils, i fora de casa encara més”. I respecte del camp rival, ha dit que “ens hem d’adaptar com més aviat millor a les dimensiones petites i a la gespa artificial”, per tant, “l’estratègia serà fonamental. Serà un xoc difícil i disputat, per això els petits detalls marcaran la diferència”.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat