Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Lleida torna a sortir al carrer amb la Cursa de la Dona Nayox

Més de 1.300 persones participen en la carrera solidària per la lluita contra el càncer de mama que organitza el club GoGoGo Runners

Cursa de la Dona, GoGoGo Runners, càncer de mama,
Enguany s'ha superat el record de participants de la Cursa de la Dona. (Foto: Ajuntament de Lleida)
La Cursa de la Dona Nayox ha omplert un any més els carrers de Lleida de participants que han volgut solidaritzar-se amb la lluita contra el càncer de mama. La tinent d’alcalde i regidora d’Esports, Montse Parra, ha estat l'encarregada de donar el tret de sortida a les 1.300 participants que s’han donat cita a la canalització del Segre per recórrer un dels dos circuits previstos, el curt, de 5,6 quilòmetres, o el llarg, d’11,2, ja que es doblava el marcat inicialment.

L’èxit ha estat total en organització i nombre de participants, ja que s’ha superat la xifra de les tres edicions anteriors, ja que el 2015 hi van haver 1.100 persones, i el de recaptació, ja que la iniciativa de les polseres solidàries ha tingut tan bona rebuda que han quedat exhaurides.

També cal fer esment de la resposta masculina a la Cursa. Cada any hi ha més participants d’aquest gènere, arribant enguany al 9,5% del total d’inscrits.

La Cursa de la Dona, organitzada pel club esportiu GoGoGo Runners sota el patrocini de l’Ajuntament de Lleida, col·labora amb la lluita contra el càncer de mama i destina part de la recaptació obtinguda de les inscripcions a la Beca Marta Santamaria per a la investigació i la detecció precoç del càncer de mama a través de l’Institut de Recerca Biomèdica.

Les guanyadores de la cursa han estat Airín Ortiz Justicia, Neus García Sarnago i Maria Sanz Gilabert, per aquest ordre, en categoria femenina; mentre que en homes, el primer a arribar a la meta ha estat Omar Sancho Montaner, seguit de Rubén Moncayo Menéndez i Joan Martínez Jové.

El recorregut s’ha iniciat a la canalització del Segre, davant de la Paeria, i ha anat fins a la Llotja i al barri de Pardinyes per tornar a fer cap a la canalització.

Abans d’iniciar-se la cursa, Sílvia Cabanillas ha fet una sessió d’escalfament de Zumba mentre les participants anaven arribant al punt de sortida.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fruita amb injustícia social

Publicitat
Publicitat