Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La Guia d’activitats per a la gent gran oferta enguany 4.840 places

La Llar Municipal de Sucs s’incorpora als espais que les ofereixen, dinou en total

Montse Mínguez,Àngel Ros,Dolors Arderiu
L'Ajuntament de Lleida va presentar ahir la Guia d'activitats per a la gent gran de cara al curs 2014/2015. (Foto: Hermínia Sirvent)
L’Ajuntament de Lleida ha presentat una nova edició de la Guia d’activitats per a la gent gran. La Guia amplia l’oferta amb 4.840 places entre activitats físiques i esportives (1.470 places), noves tecnologies (1.400), prevenció i salut (1.730) i formatives (240). Els cursos s’iniciaran la setmana del 15 d’octubre i finalitzaran al tercera setmana de maig, de manera que es dividirà el període en dos semestres. Un altre aspecte destacat és que s’han unificat els preus. Així, doncs, les activitats passaran a tenir un cost de vint euros, encara que l’activitat "Parlem de Cinema" mantindrà el seu preu original, és a dir trenta euros.
L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, acompanyat de la tinent d’alcalde i responsable de Benestar Social, Montse Mínguez, i la regidora de Participació Ciutadana i Gent Gran, Dolors Arderiu, van donar a conèixer ahir les novetats del pròxim curs, que continua comptant amb la participació de voluntaris sèniors en la formació a les llars i en cursos com anglès o informàtica. Ros va explicar que continua vigent el conveni de col·laboració entre la Paeria i la Fundació "la Caixa", que permet desenvolupar algunes activitats. De fet, en el marc d’aquest conveni s’ha incorporat la Llar Municipal de Sucs, que disposarà d’una ciberaula amb set ordinadors.

Montse Mínguez va indicar que el 16% de la població de Lleida és major de seixanta-cinc anys, un col·lectiu important i actiu que té una destacada xarxa de voluntariat. Per la seva banda, Dolors Arderiu ha destacat els programes “Porta el teu nét o la teva parella a la Llotja”, organitzats amb la Fundació Teatre de la Llotja, que pretenen que els avis i els néts vagin junts al teatre o que convidin la seva parella o un familiar. Enguany, aquest programa inclou els espectacles Post clàssic, de Tortell Poltrona, i Yo, Quevedo, de Moncho Borrajo.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat