Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La Paeria preveu la millora i revisió de la xarxa de camins de l'Horta de Lleida

Larrosa s'ha trobat amb el president de l’Associació de Veïns del Pla de Gualda, Miquel Roman, per conèixer de primera mà les necessitats d’aquesta zona

camí, Fèlix Larrosa, trobada, Horta de Lleida,
La trobada, que té l’objectiu de conèixer de primera mà les necessitats d’aquesta zona, forma part de la ronda de visites que realitza a les diverses partides el responsable de l’Horta a la Paeria. (Foto: Ajuntament de Lleida)
El tinent d’alcalde i regidor d’Hàbitat Urbà, Rural i la Sostenibilitat i regidor de l’Horta de l’Ajuntament de Lleida, Fèlix Larrosa, ha realitzat una reunió de treball amb el president de l’Associació de Veïns del Pla de Gualda, Miquel Roman, i diversos tècnics de la Paeria amb l’objectiu de conèixer de primera mà les seves necessitats de la partida i revisar els punts on és necessari fer-hi actuacions de millora.

En el decurs de la trobada s’ha donat a conèixer el Pla operatiu de l’Horta de Lleida que impulsa l’Ajuntament de Lleida, que defineix l’Horta com una àrea d’intervenció prioritària i singular que té un paper estratègic en el desenvolupament del municipi. Cal recordar que un dels eixos prioritaris del Pla és la integració de l’horta en el model de ciutat a través de la priorització de les activitats agrícoles i ramaderes, la potenciació de les infraestructures agràries i la millora dels serveis urbans i de la mobilitat a l’Horta, entre d'altres actuacions. A més també es preveu la millora i revisió de la xarxa de camins, amb major senyalització i ordenació. Cal destacar que l’Ajuntament de Lleida també està treballant en un Pla d’usos de l’Horta.

La visita a la partida del Pla de Gualda forma part de la ronda de visites a les diferents partides de l’Horta de Lleida que està realitzant el seu responsable a la Paeria.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fruita amb injustícia social

Se7opinions

Publicitat
Publicitat