Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Alzamora: “Ens falta fer un pas més en defensa”

El Força Lleida jugarà contra el Palma Air Europa el diumenge vinent, sent una bona oportunitat per als lleidatans de seguir millorant en aquells punts on l’equip encara és dèbil

Alfons Alzamora, Força Lleida, Palma Air Europa, bàsquet
Alfons Alzamora, durant el partit de pretemporada contra el Palma Air Europa. (Foto: Força Lleida)
El Força Lleida jugarà diumenge, a les 18.00 hores, contra el Palma Air Europa, sent aquest un dia poc habitual per als lleidatans. Aquesta circumstància pot arribar a beneficiar els homes de Joaquín Prado, ja que tal com ha explicat el veterà jugador Alfons Alzamora, “tenim una setmana llarga per treballar i recuperar jugadors tocats, a més d’introduir conceptes nous”. També ha recalcat que serà important per al seu company Michael Fakuade, ja que “ara que té més marge per assimilar-ho tot”. Per tant, “és una bona setmana per treballar”.

Però no tot és perfecte al Força Lleida, ja que malgrat guanyar el passat divendres al Barris Nord a l'Ourense, Alzamora ha reconegut que “ens falta fer un pas més en defensa, a nivell de ritme i algun ajustament tàctic que els jugadors encara no han assimilat”.

Cal recordar que els dos equips ja es van enfrontar durant la pretemporada, una dada que fa que els ilerdencs prenguin totes les mesures possibles: “En línies generals, és un equip ofensiu, amb un joc ràpid, i li agrada fer molts punts. Hi ha gent amb molt talent que poden decantar un partit en qualsevol moment”. Per tant, “hem de fer el nostre joc, ja que pot ser molt incòmode per a ells. Hem d'intentar seguir com ho hem fet fins ara”, sent clau també “ser agressius en defensa, ja que són capaços de portar un ritme alt”.

Per altra banda, la part del calendari que arriba ara també definirà en quina situació es troba l’equip ara mateix. Però s’ha de pensar que tenir tants enfrontaments seguits pot ser una arma de doble fil, perquè “el tema físic i mental serà molt important. És una situació especial per a tots els equips. Pot passar que es guanyin tres partits seguits o es perdin, però tant si passa una cosa com l’altra, hem de treballar com estem fent fins ara”.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat