Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La infermeria del Força Lleida s’omple

Sevillano i Guerra no han entrenat avui, mentre que Kaufmanis no va poder acabar, encara que tot fa pensar que el pivot i l’escorta estaran disponibles per al proper partit

Força Lleida; Joaquín Prado; amistoso; pretemporada
Joaquín Prado no pot comptar amb diversos dels seus jugadors (Foto: Arxiu)
Els entrenaments d’aquesta setmana del Força Lleida estan sent difícils, perquè la infermeria del club lleidatà té massa ocupants. De fet, Gerard Sevillano té un problema ossi al turmell que l’obliga a estar en repòs, com a mínim, un parell de setmanes; Fran Guerra té un procés gàstric, i tots els membres del cos tècnic esperen que demà ja estigui en disposició de poder entrenar; per últim, a aquestes dues baixes s’ha d’afegir la lesió de Janis Kaufmanis, que durant l’entrenament d’avui s’ha quedat “clavat de l’esquena, i esperem que sigui una contractura lumbar i que, per tant, estigui disponible per al pròxim partit”, ha explicat el tècnic del conjunt lleidatà, Joaquín Prado, un cop finalitzada la sessió matinal.


En aquest sentit, el jugador letó ha desitjat que “no sigui res greu. Crec que en un parell de dies ja estaré bé. M'he fet mal a l’esquena i hem d’esperar el que digui el metge, però segurament estaré en disposició de l’entrenador per al partit del diumenge”. Per tant, la moral i l’optimisme del jugador és màxima, i més tenint en compte que aquesta jornada els lleidatans jugaran el diumenge a la pista del Palma Air Europa a les 18.00 hores.

Precisament, aquesta pot ser la millor noticia de la setmana per al cos tècnic, ja que això permetria recuperar dos dels tres jugadors. “Si les situacions dels jugadors tocats són passatgeres, és una sort, però si són més cròniques, serà dolent, ja que ara vénen molts partits seguits. Una mostra d’això és que, per exemple, Gerard Sevillano es perdrà com a mínim cinc partits”, ha expressat Prado, que, a més, ha matisat que “en aquests moments de la temporada, l’amplitud de la plantilla és molt important i, per tant, tots els jugadors són fonamentals. Arriben molts enfrontaments de cop, tindrem efectius amb molèsties i, possiblement, alguna baixa per lesió. L’exigència del calendari quan hi ha partits entre setmana fa que hi hagi poc temps per recuperar-se, i qualsevol molèstia pot fer que et perdis un xoc. Així, tots els jugadors són fonamentals”.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat