Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La porteria del Lleida Esportiu es fa massa gran

Albert Esteve esclata contra l'entorn de l'entitat i els problemes economics que arrossega el club

Albert Esteve, Lleida Esportiu, roda de premsa
El president del Lleida Esportiu, Albert Esteve, ha comparegut aquest dimarts en roda de premsa al Camp d'Esports. (Foto: Lleida Esportiu)
El president del Lleida Esportiu, Albert Esteve, ha deixat al descobert els problemes que arrossega l'entitat des de 2011, quan va desaparèixer la Unió Esportiva Lleida. Esteve ha criticat que l'entorn de l'entitat estigui pitjor que anys enrere i ha lamentat els nombrosos problemes que deixen "sense marge de maniobra" la directiva, com ara el mal estat de la gespa, "que quan es rega deixa els lavabos sense aigua".

Esteve ha apuntat a la necessitat de "dimensionar" el club i ha lamentat que l'equip "vagi d'okupa" per Lleida, fent servir espais que no són seus, una situació que creu que s'ha d'acabar.

Els jugadors, dos mesos sense cobrar

El president del Lleida Esportiu ha abordat també els problemes de tresoreria i els impagaments als jugadors, que acumulen dos mesos sense cobrar. Esteve ha indicat en aquest sentit que aquest divendres el club farà efectiu el pagament de febrer, però continuaran quedant pendents dos mesos per pagar.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat