Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Els jugadors del Lleida Esportiu admeten impagaments

Se’ls deuen algunes mensualitats des del mes de desembre, però el club espera resoldre la situació en els propers dies

Lleida Esportiu, futbol, partit, Molo, Carlos Doncel
Molo i Doncel lluiten per la pilota en un partit. (Foto: Jordi Echevarria)
Els jugadors i tècnics del Lleida Esportiu no estan al corrent de pagament. Se’ls deuen algunes mensualitats des del passat mes de desembre, una circumstància que l’entitat del Camp d’Esports espera solucionar amb diversos ingressos que encara no ha rebut. El més pròxim és la quantitat corresponent als drets federatius i la participació a la Copa del Rei, que ascendeix als 84.000 euros. Així doncs, està previst que aquesta mateixa setmana s’aboni una mensualitat i a partir del proper mes es comenci a normalitzar la situació.


El capità del primer equip, Raúl Fuster, ha explicat davant dels mitjans de comunicació que no van denunciar els impagaments per no encendre les alarmes. “Vam decidir contribuir a la normalitat del club i no hem tret res a la llum tot i que hi ha gent que ho està passant malament”. El lateral esquerre, que s’està recuperant d’una lesió al genoll, ha confirmat que no es deu la mateixa quantitat a tots els jugadors i ha incidit en que “tenim sous molt normals i necessitem aquests diners per viure”. Tanmateix, agraeix les explicacions que els ha donat el club. “Confio en ells. Sempre que hi ha hagut algun problema no m’han fallat”, ha sentenciat.

Malgrat aquesta problemàtica, la plantilla del Lleida Esportiu està signant una bona campanya i ocupa actualment la quarta posició, l’última que dóna dret a disputar el play-off d’ascens. Els deixebles d’Imanol Idiakez intentaran mantenir-se en els llocs de privilegi aquest diumenge (12.00 hores) al camp del CD Llosetense, un rival que en les darreres jornades ha demostrat ser molt perillós tot i trobar-se en zona de descens.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat