Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La Paeria convoca el Premi Internacional Ciutat de Lleida 2016

L’objectiu del guardó és promoure la projecció internacional de la ciutat i la seva àrea d’influència

Nestor Bayona, Premi Internacional Ciutat de Lleida
L’any passat es va guardonar Néstor Bayona, pianista i director d’orquestra lleidatà que actualment viu i treballa a Berlín. (Font: www.nestorbayona.com)
L’Ajuntament de Lleida convoca la vuitena edició del Premi Internacional Ciutat de Lleida amb l’objectiu de promoure la projecció internacional de Lleida i la seva àrea d’influència. El guardó reconeix públicament i institucional la trajectòria de persones, entitats de la societat civil, empreses i/o institucions que hagin destacat per la seva aportació, a través del seu treball acadèmic, científic, econòmic, social o cultural, a la visibilització, coneixement o ressò internacional de la ciutat de Lleida i el seu territori més proper. Les candidatures es poden presentar a partir d'aquest dilluns, 22 de febrer, i fins al 28 d’abril de 2016.


La presentació de les candidatures pot ser, com en les darreres edicions, per tres vies: presencialment a l’Oficina Municipal d’Atenció Ciutadana de la Paeria, per correu postal a la mateixa oficina de la Paeria i per via telemàtica, mitjançant el web de Paeria. Les candidatures poden presentar-les els mateixos candidats o bé terceres persones o entitats que proposaran candidats.

El jurat, que determinarà la persona o institució que ha de ser guardonada, està presidit per la periodista Rosa Maria Calaf.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fruita amb injustícia social

Publicitat
Publicitat