Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Carles Alsinet, nou degà de la Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social de la Universitat de Lleida

Maria José Puyalto, Narciso Pastor i Rosa Soler renoven el càrrec al capdavant de Dret i Economia, l'ETSEA i Medicina respectivament

Carles Alsinet, David Aguilar, Jorge Moya, Montse Casanovas, Pilar Quejido, Universitat de Lleida,Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social, degà
El nou degà de la Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social de la UdL, Carles Alsinet, amb el seu equip de treball. (Foto: Universitat de Lleida)
El doctor en Psicologia Carles Alsinet ha estat escollit aquest dijous nou degà de la Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social de la Universitat de Lleida (UdL), amb 59 vots a favor i 15 en blanc, segons ha informat la UdL. Alsinet, professor a la Universitat lleidatana des de 1993, substitueix Maria Pau Cornadó, que ha estat al capdavant del centre durant els darrers sis anys. D'altra banda, Maria José Puyalto, Narciso Pastor i Rosa Soler repeteixen al capdavant de les facultats de Dret i Economia, de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària (ETSEA) i de la Facultat de Medicina respectivament.


El nou degà d'Educació, Psicologia i Treball Social de la UdL va ser vicerector de Docència i Estudiantat amb el rector Joan Viñas i també va ocupar el vicedeganat de la Facultat en dos ocasions, de 1994 a 1998 i de 1998 al 2000. Carles Alsinet és també membre del grup de recerca COMPETECS, actualment dirigeix la Càtedra Universitat-Empresa d'Innovació Social, centrada en l'estudi del benestar i les fortaleses de les persones. 

Entre algunes de les prioritats del nou degà hi ha impulsar la internacionalització de la Facultat i els estudis en alternança, treballar en pro dels hàbits saludables, posar en marxa un programa de mentorització entre els estudiants i implicar els antics alumnes del centre, així com estudiar la implementació de nous graus i màsters, segons expliquen des de la UdL.

El seu equip està integrat per Manel Ibáñez, vicedegà-cap d'estudis d'Educació Primària i Infantil; Pilar Quejido, vicedegana-cap d'estudis d'Educació Social i Treball Social; Jorge Moya, vicedegà-cap d'estudis de Psicologia i màsters oficials; Montse Casanovas, vicedegana d'internacionalització i qualitat, i David Aguilar, secretari acadèmic.

Altrament, aquest dijous ha estat reelegida degana de la Facultat de Medicina de la UdL Rosa Soler, que presenta l'única candidatura. Rosa Maria Martí serà la vicedegana; Eduard Peñascal, el vicedegà-cap d'estudis; Xavier Galindo, vicedegà coordinador de Mobilitat, i Javier Trujillano, secretari.

El 10 de febrer va renovar per tres anys més el director de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària, Narciso Pastor. La junta del centre el va escollir amb 60 vots a favor i 7 en blanc. Completen el seu equip Álvaro Aunós, secretari acadèmic; Jordi Graell, sotsdirector de Divulgació i transferència; Daniel Babot, cap d'estudis de postgrau; Isabel Odriozola, sotsdirectora de Relacions exteriors; Cristina Fernández, sotsdirectora de Planificació acadèmica, i Paquita Santiveri, directora d'Estudis de grau.

A la Facultat de Dret i Economia de la UdL hi continuarà també Maria José Puyalto. La seva candidatura va obtenir el 4 de febrer 51 vots a favor i 2 en blanc. L'acompanyen Yolanda Montegut, vicedegana-cap d'estudis d'ADE i Turisme; Neus Cortada, vicedegana-cap d'estudis de Dret; María Jesús Gómez, vicedegana de Mobilitat dels àmbits d'economia, empresa i turisme, i Núria Camps, vicedegana de Mobilitat de l'àmbit jurídic.

Finalment, cal recordar que la doctora en Filologia Francesa Carme Figuerola va ser escollida el 3 de febrer nova degana de la Facultat de Lletres en substitució de l'historiador Joan Busqueta. Per la seva banda, Francesc Giné i Joan Blanco van revalidar els càrrecs al capdavant de l'Escola Politècnica Superior (EPS) i de la Facultat d'Infermeria i Fisioteràpia (FIF) respectivament.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Del local al global

Publicitat
Publicitat