Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Els grups de CiU, ERC i Crida-CUP reclamen que la Paeria pagui l'IVA i l'IRPF a l'Agència Tributària de Catalunya

Han presentat una moció conjunta que es debatrà en el pròxim Ple municipal del 26 de febrer

Núria Marín, Carles Vega, Francesc Gabarrell, Toni Postius, moció, impostos
Els presidents del grups municipals de CiU i ERC-Avancem, Toni Postius i Carles Vega respectivament, amb el regidor de la Crida-CUP, Francesc Gabarrell, i la regidora republicana Núria Marín, durant la presentació de la moció. (Foto: ERC-Avancem)
Els grups municipals de CiU, ERC-Avancem i la Crida per Lleida-CUP han presentat una moció conjunta instant l'equip de govern de l'Ajuntament de Lleida, així com al conjunt de la ciutadania, a pagar l'IVA i l'IRPF a través de l'Agència Tributària de Catalunya. 


El republicà Carles Vega ha explicat que l'objectiu de la moció, que es debatrà en el Ple de la Paeria del 26 de febrer, és "deixar clar que des de Lleida volem acompanyar la Generalitat i el Parlament en el procés cap a la independència, però també en volem ser motor".

Així mateix, ha fet una crida al PSC i al Comú de Lleida a sumar-se a la moció perquè "té sentit també des de l'òptica federalista" i ha instat ambdós grups a "reforçar les institucions catalanes davant de l'ofensiva recentralitzadora del Partit Popular".

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fruita amb injustícia social

Publicitat
Publicitat