Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El Bisbat demana a l'alcalde de Rosselló una reunió amb les institucions per abordar el finançament de l'església

Les obres per acabar de desenrunar i consolidar l'església de Rosselló acabaran divendres que ve

esfondrament, campanar, església de Sant Pere, Rosselló
Imatge de l'esfondrament del campanar de Rosselló. (Foto: Arxiu)
Les obres per acabar de desenrunar l'església de Rosselló i consolidar les parets que han quedat dretes acabaran divendres que ve, segons han confirmat els responsables de l'obra al rector de la població, Víctor Espinosa. El Bisbat ha demanat a l'alcalde, Josep Abad, que convoqui una reunió amb totes les institucions implicades per abordar el finançament de la reconstrucció del temple.

Una trobada que demana que es faci quan abans millor. De moment, però, encara no està acabat l'informe que que ha de quantificar econòmicament els treballs ni tampoc el que ha de detallar les causes de l'esfondrament del campanar el passat 29 de gener.

Espinosa ha explicat que caldrà enderrocar la paret que quedava darrere del campanar i que els tècnics han pogut certificar que està en molt mal estat un cop han pogut accedir a l'interior del temple. 

El rector de Rosselló encara no s'atreveix a pronunciar-se sobre si es podrà rehabilitar la mateixa església (que data de mitjans del segle XVIII) o caldrà construir-la de nou. En canvi, insisteix que sense l'ajuda de les administracions públiques serà impossible que el Bisbat sol pugui afrontar les despeses dels treballs.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat