Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Marc Màrquez "surfeja" sobre l’asfalt de Misano

El pilot de Cervera de MotoGP finalitza quart en la primera jornada d'entrenaments

Marc Màrquez,Misano,Gran Premi de San Marino,MotoGP,motociclisme
Marc Màrquez, sobre l'asfalt mullat de Misano. (Foto: Repsol Media)
El cerverí Marc Màrquez va haver de fer front ahir a unes condicions adverses en la primera jornada d’entrenaments del Gran Premi de San Marino, una situació que va provocar que acabés quart a la classificació combinada de la jornada. El dia va resultar passat per aigua al traçat Marco Simoncelli de Misano i, per tant, els pilots van haver d’enfrontar-se a unes condicions meteorològiques difícils, amb una intensa pluja intermitent i una pista que oferia poca agafada, la qual cosa va propiciar nombroses caigudes.


Durant la sessió matinal, el lleidatà de l’equip Repsol Honda va completar pocs girs, ja que l’asfalt estava mullat, i, a causa de les nombroses caigudes, va optar per no córrer riscos innecessaris, de la mateixa manera que el seu company d’equip Dani Pedrosa. Així, doncs, Màrquez va completar només set girs i va finalitzar segon. A la tarda, i amb una pluja més intensa caient sobre el traçat, va passar el mateix. Les dificultats per aconseguir que els neumàtics agafessin temperatura i funcionessin correctament, va obligar Màrquez a mantenir-se ferm en la seva decisió de seguir sense prendre riscos innecessaris, i més tenint en compte la millora del temps que anunciaven per avui i demà. D’aquesta manera, l’ilerdenc va finalitzar tercer de la segona sessió amb un total de set girs.

“Avui –per ahir– ha estat un dia estrany i sembla que no servirà molt per a la resta del cap de setmana, encara que demà –per avui– hi ha alguna possibilitat de pluja a la tarda. El diumenge es preveu una cursa en sec. Per aquest motiu, avui –per ahir– ha estat un d'aquests dies en què has de fer els deures bé i sortir a pista l'estrictament necessari, perquè era bastant arriscat i s'han d'evitar aquestes situacions, almenys en el meu cas. M'he trobat bé fent solament cinc o sis voltes cada sessió i, com em sentia amb confiança, he decidit no fer molt més", va dir Marc Màrquez.

D'altra banda, el seu germà, Àlex Màrquez (Estrella Galicia 0,0), va demostrar el seu bon ritme i va acabar cinquè a la classificació combinada de Moto3. "Avui –per ahir– hem provat la moto amb l'asfalt molt mullat, també una mica més sec, i he tingut dues caigudes ‒una al matí i una altra a la tarda‒ perquè la pista estava molt lliscosa i era fàcil anar-se'n al terra. A la del matí encara no sé exactament què ha passat, i a la tarda he caigut perquè estava apretant una mica més. He caigut per voler forçar, però crec que en mullat aquesta moto va molt bé. De totes maneres, tant de bo demà –per avui– rodem en sec, però si no és així, tenim una base molt bona", va dir el lleidatà.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat