Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Finalitzen les obres d'ampliació de la deixalleria comarcal de la Noguera d'Artesa de Segre

Els treballs han permès augmentar la superfície dedicada a gestionar i emmagatzemar residus i faciliten les operacions de càrrega i descàrrega

Consell Comarcal de la Noguera, Concepció Cañadell, Mingo Sabanés, Artesa de Segre
Imatge de la visita de la presidenta del Consell Comarcal de la Noguera, Concepció Cañadell, amb l'alcalde d'Artesa de Segre, Mingo Sabanés, a la deixalleria comarcal ubicada a la localitat. (Foto: Consell Comarcal de la Noguera)
El Consell Comarcal de la Noguera ha finalitzat les obres d'ampliació i adequació de la deixalleria comarcal ubicada a Artesa de Segre per tal de poder atendre l'augment d'usuaris que fan ús de les instal·lacions. Els treballs, amb un pressupost de 39.218,27 euros, s'han centrat en la pavimentació de 320 metres quadrats de la zona de maniobra dels vehicles i de 151 metres quadrats a la zona annexa al cobert ja existent. Així mateix, també s'ha construït un nou cobert de 50 metres quadrats i s'ha instal·lat una boca d'incendis equipada (BIE). L'actuació permet augmentar la superfície dedicada a gestionar i emmagatzemar residus i facilita les operacions de càrrega i descàrrega de les caixes extres quan ha plogut.


L'obra ha estat finançada pel Pla Únic d'Obres i Serveis de la Generalitat de Catalunya (PUOSC).

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat