Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Ni campanes, ni campanar, però sí el 'SE7'

L'esfondrament de l'església de Rosselló centra l'atenció de la portada del número 5 del mensual gratuït de les comarques de Lleida

SE7,7accents,portada,diari,mensual,gratuït
Portada del cinquè número del 'SE7'.
7accents llança el cinquè número del SE7, el periòdic mensual gratuït de les comarques de Lleida, que es pot adquirir gratuïtament a una cinquantena d'establiments de la Segarra, l'Urgell, el Pla d'Urgell, les Garrigues, la Noguera, el Pallars Jussà i el Segrià. El número 5 conté quaranta pàgines en format tabloide i se n'han imprès 15.000 exemplars. El nou SE7 inclou un mapa amb les promeses (in)complertes de l'equip de govern de la Paeria; un reportatge sobre l'Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida; una anàlisi de les dues posicions enfrontades per l'ampliació de la DOP Les Garrigues; un resum de la història de l'handbol femení a Lleida; un llistat de set recomanacions culturals per a l'any 2016, i una entrevista a Montse Prats, directora del centre holístic Aura.

El SE7 és de tall més clàssic que el setmanari de pagament 7accents i disposa de vuit seccions: Política, Societat, Economia, Esports, Cultura, Entrevista, Cartes i 7+1. Tanmateix, les seccions relacionades amb l'actualitat informativa són introduïdes per un reportatge en profunditat, la marca de la casa. També hi ha opinions de firmes especialitzades i infografies. En l'apartat dedicat a les cartes dels lectors s'hi han publicat les darreres missives rebudes sense excepció amb l'objectiu que es converteixi en la veu del ciutadà, mentre que 7+1 està adreçat a tota la família, amb passatemps i dibuixos per acolorir de l'artista lleidatana Lupe Ribot. El SE7 també recollirà un nou capítol de Se7 RUE de la Llotja, la vinyeta humorística del dibuixant Joan Balasch.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat