Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La nova iniciativa turística de Cervera combinarà degustacions de vi amb una ruta cultural per tota la ciutat

Els responsables d’aquest nou projecte són Juanjo Ceresuela i Eva Segur

copa de vi
L'objectiu de Juanjo Ceresuela i Eva Segur és combinar la gastronomia de la ciutat i el turisme cultural. (Font: Sara Blanco)
A Cervera s’ha realitzat una nova iniciativa per fomentar el turisme a la ciutat creant innovadores maneres de captar nous turistes que gaudeixin durant la seva estada a la zona. Es tracta de nous paquets que agrupen com a máxim deu persones amb l’objectiu de combinar la gastronomia de la ciutat i el turisme cultural.


Els responsables d’aquest nou projecte són Juanjo Ceresuela i Eva Segura, dos empresaris de Cervera que, amb la col·laboració de la Paeria, han dut a terme aquesta iniciativa. Els turistes que estiguin interessats a visitar la zona podràn comparar ofertes de viatjes d’Expedia per escollir la que més els interessa. Una vegada estiguin a la ciutat podrán acudir a l’Oficina de Turisme per obtenir més informació sobre el nou paquet turístic i, si volen, per a la seva contractació.

Entre les activitats que es poden trobar en el paquet hi ha el tast de diferents vins en llocs on el patrimoni cultural és el protagonista, és a dir, en monuments que representen Cervera: la Casa Museu Durani Sanpere, la Universitat i l'església de Santa Maria. Per tant, podran gaudir del millor vi, a la vegada que coneixeran els espais més importants de la ciutat. La música també hi jugarà el seu paper, amb actuacions en directe de tot tipus.

Com hem dit, aquest paquet turístic té com a objectiu donar més potencial a aquells monuments culturals de la ciutat que són menys visitats pels turistes mitjançant el tast dels millors vins. La primera visita comença a la Universitat de Cervera, on es fa un recorregut per conèixer-la, i tot seguit es continua cap a la Torre del Conserge, que és on està preparada la degustació de vins. La Casa de Museu Duran i Sanpere és un altre lloc inclòs en el paquet. La casa pertany a a la família Duran i Sanpere, del segle XIX. Per tant, el que es fa és una vista per tota la casa, on es conserva tot el mobiliari d’aquella època. I així amb altres llocs de la ciutat.

El paquet complet té un preu de 95 €, però si el que es vol és visitar un monument en concret, com per exemple solament l’església de Santa Maria, també es pot contractar per un preu de 25 €.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat